Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
TGSTgs Henüz Üniversiteden Mezun Olmamış Olan Var Mı?
Ben de lise mezunuyum ama halihazırda 3. Senemdeyim üniversitede. Belki yakın zamanda bitirecek olmamdan dolayı çağırdılar diye düşünüyorum. Mülakat iyi geçmişti olumlu haber bekliyorum. Umarım bu yüzden eleme yapmazlar.
Ben de lise mezunuyum ama halihazırda 3. Senemdeyim üniversitede. Belki yakın zamanda bitirecek olmamdan dolayı çağırdılar diye düşünüyorum. Mülakat iyi geçmişti olumlu haber bekliyorum. Umarım bu yüzden eleme yapmazlar.
Benim şöyle bi sıkıntım var üniversite bitti ama mezun belgem yok cünkü stajımı yapmadım bu yüzden mezun belgemi alamadim henüz,bi sıkıntı cıkarırlar mı sizce?
Anladım teşekkürler. Ya ben şu 2 ay ieb deneme süresini anlamadım aslında. İlla işten 2 ay sonra çıkarılanlar olacak mı ? Yoksa işte başarısız olanlar mı çıkarılacak sadece
Anladım teşekkürler. Ya ben şu 2 ay ieb deneme süresini anlamadım aslında. İlla işten 2 ay sonra çıkarılanlar olacak mı ? Yoksa işte başarısız olanlar mı çıkarılacak sadece