A
Ali veli
HavaPersonel.Com
Az önce arandım TGS yer hizmetleri için mülakata cagrildim . Yenibosnadaki merkez için aranan oldu mu?
Ne zaman başvuru yapmıştınızAz önce arandım TGS yer hizmetleri için mülakata cagrildim . Yenibosnadaki merkez için aranan oldu mu?
Mart ayında bir başvurum mevcuttu bı de Mayıs ayında açılan ilanada başvuru yapmıştım . Lakin hangi ilana hitaben yeni cagrildim bilmiyorumNe zaman başvuru yapmıştınız
Her iki ilana başvuru yaptığımı hatırlıyorum da. Ama mülakat için harekat memuru olarak cagrildim mulakataSadece yolcu hizmetleri memuru olarak mı başvuru yaptınız yoksa ramp işçisi olarak da mı? Veya başka bir pozisyon için başvuruda bulundunuz mu?
Az önce arandım TGS yer hizmetleri için mülakata cagrildim . Yenibosnadaki merkez için aranan oldu m
Ali Bey dün ben de aynı saatte arandım. Mülakatınız var diyip kapattılar nerede olacağını bile söylemediler, tekrar tekrar aradım ama nafileAz önce arandım TGS yer hizmetleri için mülakata cagrildim . Yenibosnadaki merkez için aranan oldu mu?
Az önce arandım TGS yer hizmetleri için mülakata cagrildim . Yenibosnadaki merkez için aranan oldu mu?
Merhaba, sizin mezuniyet ve yaşınız nedir acaba. Ben yaştan mi aranmiyorum acaba merak ettimAz önce arandım TGS yer hizmetleri için mülakata cagrildim . Yenibosnadaki merkez için aranan oldu mu?
Mülakata yolcu hizmetleri memurluğu için mi hangi pozisyon için çağırdılarAz önce arandım TGS yer hizmetleri için mülakata cagrildim . Yenibosnadaki merkez için aranan oldu mu?
Yakın orayaa dünya ticaret merkezi A1 blok kat 1de mülakat ofisiMülakatlar normalde yeşilköy'de dünya ticaret merkezinde yapılıyor. Neden yenibosna demişler anlamadım.
40 tan da fazlaydı bence staj görüşmesine gelenlerde vardı dün baya yoğundu insan kaynaklarıHarekat memurluğu için bugün 40 kadar kişi mülakata girmişler. Sırasıyla form doldurma, dyned, ingilizce mülakat, ik direktörü ile mülakat gerçekleştirmişler.
Dynedde herkes teker teker döküldü . Ama çoğunluk katılanların stajyerdiHarekat memurluğu için bugün 40 kadar kişi mülakata girmişler. Sırasıyla form doldurma, dyned, ingilizce mülakat, ik direktörü ile mülakat gerçekleştirmişler.
40 tan da fazlaydı bence staj görüşmesine gelenlerde vardı dün baya yoğundu insan kaynakları
Aynen bazı kişiler direkt dynedde elendi birebir ingilizce mülakata bile alınmadıDynedde herkes teker teker döküldü . Ama çoğunluk katılanların stajyerdi
Ne zaman yapılmışHarekat memurluğu için olumlu dönüşler yapılmış
Ulaşmaya çalış bildir durumu tolerans gösterirler bence yarın tetkiklerini yaptır haftasonu istanbula gelir pazartesi teslim edersinyarın için sağlık tetkiklerini yaptırıp DTM de hazır bulunmamız için mesaj atmışlar. Ve yarına kadar benim İstanbula gitme imkanım yok böyle de aziz bir şirket