TGS Tgs harekat memuru

• Konbuyu başlatan Ali veli
  • Başlangıç tarihi
A

Ali veli

HavaPersonel.Com
Az önce arandım TGS yer hizmetleri için mülakata cagrildim . Yenibosnadaki merkez için aranan oldu mu?

G

Görkem Patur

HavaPersonel.Com
Ben de işkurdan ramp için başvuru yaptım bekliyorum

A

Ali veli

HavaPersonel.Com
Ne zaman başvuru yapmıştınız
Mart ayında bir başvurum mevcuttu bı de Mayıs ayında açılan ilanada başvuru yapmıştım . Lakin hangi ilana hitaben yeni cagrildim bilmiyorum

N

Neithan

HavaPersonel.Com
Sadece yolcu hizmetleri memuru olarak mı başvuru yaptınız yoksa ramp işçisi olarak da mı? Veya başka bir pozisyon için başvuruda bulundunuz mu?

A

Ali veli

HavaPersonel.Com
Sadece yolcu hizmetleri memuru olarak mı başvuru yaptınız yoksa ramp işçisi olarak da mı? Veya başka bir pozisyon için başvuruda bulundunuz mu?
Her iki ilana başvuru yaptığımı hatırlıyorum da. Ama mülakat için harekat memuru olarak cagrildim mulakata

C

celal

HavaPersonel.Com
Az önce arandım TGS yer hizmetleri için mülakata cagrildim . Yenibosnadaki merkez için aranan oldu m
Az önce arandım TGS yer hizmetleri için mülakata cagrildim . Yenibosnadaki merkez için aranan oldu mu?
Ali Bey dün ben de aynı saatte arandım. Mülakatınız var diyip kapattılar nerede olacağını bile söylemediler, tekrar tekrar aradım ama nafile 🙃

admin

admin

Admin
Moderatör
Mülakatlar normalde yeşilköy'de dünya ticaret merkezinde yapılıyor. Neden yenibosna demişler anlamadım.

A

alialtintas2666

HavaPersonel.Com
Merhaba, sizin mezuniyet ve yaşınız nedir acaba. Ben yaştan mi aranmiyorum acaba merak ettim

M

Mrnobody

HavaPersonel.Com
Mülakata yolcu hizmetleri memurluğu için mi hangi pozisyon için çağırdılar

M

Mrnobody

HavaPersonel.Com
Mülakatlar normalde yeşilköy'de dünya ticaret merkezinde yapılıyor. Neden yenibosna demişler anlamadım.
Yakın orayaa dünya ticaret merkezi A1 blok kat 1de mülakat ofisi

admin

admin

Admin
Moderatör
Harekat memurluğu için bugün 40 kadar kişi mülakata girmişler. Sırasıyla form doldurma, dyned, ingilizce mülakat, ik direktörü ile mülakat gerçekleştirmişler.

M

Mrnobody

HavaPersonel.Com
Harekat memurluğu için bugün 40 kadar kişi mülakata girmişler. Sırasıyla form doldurma, dyned, ingilizce mülakat, ik direktörü ile mülakat gerçekleştirmişler.
40 tan da fazlaydı bence staj görüşmesine gelenlerde vardı dün baya yoğundu insan kaynakları

A

Ali veli

HavaPersonel.Com
Dynedde herkes teker teker döküldü . Ama çoğunluk katılanların stajyerdi

A

Ali veli

HavaPersonel.Com
Maaş bilgisi verildi pek memenun edici rakam olmayınca sınava girmeden gidenler oldu .

admin

admin

Admin
Moderatör
Harekat memurluğu için olumlu dönüşler yapılmış

C

celal

HavaPersonel.Com
yarın için sağlık tetkiklerini yaptırıp DTM de hazır bulunmamız için mesaj atmışlar. Ve yarına kadar benim İstanbula gitme imkanım yok 🙃 böyle de aziz bir şirket

M

Mrnobody

HavaPersonel.Com
yarın için sağlık tetkiklerini yaptırıp DTM de hazır bulunmamız için mesaj atmışlar. Ve yarına kadar benim İstanbula gitme imkanım yok 🙃 böyle de aziz bir şirket
Ulaşmaya çalış bildir durumu tolerans gösterirler bence yarın tetkiklerini yaptır haftasonu istanbula gelir pazartesi teslim edersin

Konuyu okuyanlar;