TGS Tgs Harekat Memuru Loadsheet Hesaplamaları

Lbj07

HavaPersonel.Com
@admin veya diğer arkadaşlar ben şuan harekat eğitimdeyim ve bu LoadSheet ve trim sheet hesaplamaları biraz hafif hafif beyin yakmaya başladı. Bununla alakalı çok kolay anlatan bir doküman var mı elinizde? Hoca çoğunlukla bunlar hep otomatik gelecek elinize dedi ama Manuel de olduğu durumlar olacak dedi. Gözümde de büyüyor biraz açıkçası matematiğim kötü olduğu için. Yoksa sahada işin içine girdikçe yaptıkça mı alışacağız? Bir kaç defa elimize Manuel geldiğinde yapamasak normal midir? Zamanla mı öğreneceğiz?

admin

Admin
Moderatör
@admin veya diğer arkadaşlar ben şuan harekat eğitimdeyim ve bu LoadSheet ve trim sheet hesaplamaları biraz hafif hafif beyin yakmaya başladı. Bununla alakalı çok kolay anlatan bir doküman var mı elinizde? Hoca çoğunlukla bunlar hep otomatik gelecek elinize dedi ama Manuel de olduğu durumlar olacak dedi. Gözümde de büyüyor biraz açıkçası matematiğim kötü olduğu için. Yoksa sahada işin içine girdikçe yaptıkça mı alışacağız? Bir kaç defa elimize Manuel geldiğinde yapamasak normal midir? Zamanla mı öğreneceğiz?
Bunu dert etmeyin düşündüğünüz kadar karmaşık değil sahaya çıktığınızda çocuk oyuncağı gibi gelecek.

Lbj07

HavaPersonel.Com
Bunu dert etmeyin düşündüğünüz kadar karmaşık değil sahaya çıktığınızda çocuk oyuncağı gibi gelecek.
Ben de öyle düşünüyorum. Hoca da sürekli dünyanın en kolay işi diyor ama eğitim konuları pek öyle demiyor gibi geldi bana da.

admin

Admin
Moderatör
Ben de öyle düşünüyorum. Hoca da sürekli dünyanın en kolay işi diyor ama eğitim konuları pek öyle demiyor gibi geldi bana da.
Dünyanın en kolay işi değil. Çok sorumluluk isteyen bir iş. Sizin yüklediğiniz ve planladığınız uçakta yolcular, uçuş ekibi de uçuyor. Uçağın kalkışı ve inişi hep sizin raporlarınıza göre planlanıyor. Ancak titiz ve dikkatli olunursa hata yapılmadan yürütülebilir.

edanurozcann

HavaPersonel.Com
ben suan ogrenciyim ve harekat dersim vardi birinci donem loadsheet ve trim sheet hesaplamalarini zamanla ogreniyorsun karisik hicbir sey yok

Lbj07

HavaPersonel.Com
ben suan ogrenciyim ve harekat dersim vardi birinci donem loadsheet ve trim sheet hesaplamalarini zamanla ogreniyorsun karisik hicbir sey yok
Evet ben de eğitimimin son aşamalarına geldim ve gerçekten zor olan hiç bir şey yok. Benim gibi sorusu olan arkadaşlar da çekinmesin.

Buss

HavaPersonel.Com
Modül modül ilerliyorsunuz. 1. modül tehlikeli maddeleri tanımak ve yüklenmesinin talimatı 2. modül ise tamamen load ve trim sheet üzerine. 3. modüle bugün geçeceğiz.
Her biten modül sonrası sınav mi oluyor yoksa eğitimin bittiği hafta mi sınav oluyorsunuz?

b747sevdalısı

HavaPersonel.Com
Aprona ne zaman geçiceksiniz direkt harekat olarak başkatıyorlar dimi beni de harekatçı olarak sms gönderdiler

Konuyu okuyanlar;