Lbj07

Üye
7 Şub 2024
96
27
0
@admin veya diğer arkadaşlar ben şuan harekat eğitimdeyim ve bu LoadSheet ve trim sheet hesaplamaları biraz hafif hafif beyin yakmaya başladı. Bununla alakalı çok kolay anlatan bir doküman var mı elinizde? Hoca çoğunlukla bunlar hep otomatik gelecek elinize dedi ama Manuel de olduğu durumlar olacak dedi. Gözümde de büyüyor biraz açıkçası matematiğim kötü olduğu için. Yoksa sahada işin içine girdikçe yaptıkça mı alışacağız? Bir kaç defa elimize Manuel geldiğinde yapamasak normal midir? Zamanla mı öğreneceğiz?

@admin veya diğer arkadaşlar ben şuan harekat eğitimdeyim ve bu LoadSheet ve trim sheet hesaplamaları biraz hafif hafif beyin yakmaya başladı. Bununla alakalı çok kolay anlatan bir doküman var mı elinizde? Hoca çoğunlukla bunlar hep otomatik gelecek elinize dedi ama Manuel de olduğu durumlar olacak dedi. Gözümde de büyüyor biraz açıkçası matematiğim kötü olduğu için. Yoksa sahada işin içine girdikçe yaptıkça mı alışacağız? Bir kaç defa elimize Manuel geldiğinde yapamasak normal midir? Zamanla mı öğreneceğiz?
Bunu dert etmeyin düşündüğünüz kadar karmaşık değil sahaya çıktığınızda çocuk oyuncağı gibi gelecek.

Ben de öyle düşünüyorum. Hoca da sürekli dünyanın en kolay işi diyor ama eğitim konuları pek öyle demiyor gibi geldi bana da.
Dünyanın en kolay işi değil. Çok sorumluluk isteyen bir iş. Sizin yüklediğiniz ve planladığınız uçakta yolcular, uçuş ekibi de uçuyor. Uçağın kalkışı ve inişi hep sizin raporlarınıza göre planlanıyor. Ancak titiz ve dikkatli olunursa hata yapılmadan yürütülebilir.

ben suan ogrenciyim ve harekat dersim vardi birinci donem loadsheet ve trim sheet hesaplamalarini zamanla ogreniyorsun karisik hicbir sey yok

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.