Ety

Üye
30 Mar 2024
67
21
5
Arkadaşlar Merhaba, kurul mülakatı günü yhm maaşlarını ekrana yansıttılar ve ortalama 27+ 2 = 29 bin tl olduğu söylendi. Harekat için hiçbir şey söylenmedi bildiğim kadarıyla extra olarak risk primi var. Miktarı hakkında bilgisi olan var mı sormuş olan birisi? Bir arkadaş 24 dendi dedi ama sanırım o eğitimde alacağımız ücrettir diye düşünüyorum

Arkadaşlar Merhaba, kurul mülakatı günü yhm maaşlarını ekrana yansıttılar ve ortalama 27+ 2 = 29 bin tl olduğu söylendi. Harekat için hiçbir şey söylenmedi bildiğim kadarıyla extra olarak risk primi var. Miktarı hakkında bilgisi olan var mı sormuş olan birisi? Bir arkadaş 24 dendi dedi ama sanırım o eğitimde alacağımız ücrettir diye düşünüyorum
Yhm ye girip harekat istermisin diye mi sordular sana ?

Merhaba bende harekat istiyorum aslında yhm istemiyorum , siz kurulda harekat isteyip yhm istemediğinizi söylediğinizde ne gibi bir tepki cevap aldınız açıklar mısınız? Teşekkür ederim şimdiden.

Merhaba bende harekat istiyorum aslında yhm istemiyorum , siz kurulda harekat isteyip yhm istemediğinizi söylediğinizde ne gibi bir tepki cevap aldınız açıklar mısınız? Teşekkür ederim şimdiden.
Neden harekat istediğinizi aciklamali ve ikna etmelisiniz. Havaciligi sevmeyen birinin yapamayacagini yagmurdan kardan sicaktan korkup korkmadiginiza bakiyorlar

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.