sistem aşırı kötü bir soruyu çözüyorum ama asla diğerine geçemedim kişilik envanterine zamanım yetmedi nereye mail atmam gerekiyor bilginiz var mı ? 4 saattir masanın başındayım sistem çok kötüydü soruları cevaplıyorum cevaplamadı olarak görünüyordu gri renk maviye dönmüyor ya delirdiim

Arkadaşlar o sınavdan bizde geçtik formalite icabı olmak zorunda kopya gibi gözüküyor diyorsunuz bu zaten kopya tedirgin olmayın yapında nasıl yapıyorsanız yapın isterseniz telefondan bakın sorun yok böyle devam :)

Arkadaşlar o sınavdan bizde geçtik formalite icabı olmak zorunda kopya gibi gözüküyor diyorsunuz bu zaten kopya tedirgin olmayın yapında nasıl yapıyorsanız yapın isterseniz telefondan bakın sorun yok böyle devam :)
peki sistem çok kötüydü 4 buçuk saatte ingilizce ile yeteneği anca yetiştirdim. Kişilik envanterine sürem yetmedi ne yapmam geekiyor mail nereye atmalıyım sizce ?? çok üzgünüüm :((

peki sistem çok kötüydü 4 buçuk saatte ingilizce ile yeteneği anca yetiştirdim. Kişilik envanterine sürem yetmedi ne yapmam geekiyor mail nereye atmalıyım sizce ?? çok üzgünüüm :((
Bazıları onu yapmasanızda olurdu yazmışlar öyleyse sorun yok diğer ikisi geçerli sayılır zaten

Kağıt Kalemi göstermenize gerek
Merhaba , sistem o kadar yavaştı ki bir soruyu neredeyse 15 dk da çözdüm çözdüğüm sorulara da gri renkte çözülmemiş olarak gösteriyordu, sistemsel kaynaklı hatalar yaşadım aşırı yavaştı alt sekmeden destek ekibine de yazdım ama herhangi bir dönüş alamadım neyapmam gerekiyor

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.