6 May 2024
3
0
0
Bugün tgs gittim doktora göründüm her hangi bir sıkıntı olmadığını söyledi ondan sonra evrakları hakla ilişkilere geçinde orda verilen evrakları doldururken tarihi 2024 yazacağıma 2023 yazdım bunla ilgili bir sıkıntı yaşarmıyım

Bugün tgs gittim doktora göründüm her hangi bir sıkıntı olmadığını söyledi ondan sonra evrakları hakla ilişkilere geçinde orda verilen evrakları doldururken tarihi 2024 yazacağıma 2023 yazdım bunla ilgili bir sıkıntı yaşarmıyım
Ne zaman eğitime çağırdılar sizi acaba?

hocam merhabalar doktor neye bakıyor acaba? göz muayenesi gözlüklü mü gözlüksüz mü yapılıyor?

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.