TGS Tgs Eğitim Daveti Hk

• Konbuyu başlatan Omurke
  • Başlangıç tarihi
O

Omurke

HavaPersonel.Com
2 Mayısta eğitim olduğu söylenmişti mülakat sonrası görüşmede sonrasında eğitim için hala dönüş olmadı, geçen gittim cuma ya da cumartesi ararlar dediler fakat arama gelmedi, 2 Mayıs eğitimde olacak olup bu durumu yaşayan var mı ?
Saygılar

Harekatcı

Harekatcı

HavaPersonel.Com
pazartesi aramazlarsa salı gunu merkeze git bazen son gun bıle arayabılıyolar

E

Emrah67

HavaPersonel.Com
2 Mayısta eğitim olduğu söylenmişti mülakat sonrası görüşmede sonrasında eğitim için hala dönüş olmadı, geçen gittim cuma ya da cumartesi ararlar dediler fakat arama gelmedi, 2 Mayıs eğitimde olacak olup bu durumu yaşayan var mı ?
Saygılar
Siz mülakattan olumlu sonucu ne zaman aldınız

E

Emrah67

HavaPersonel.Com
Şuana kadar 2 mayıs için haber edilen yok burada olanlardan belki eğitim tarihi değişmiş olabilir

E

Emrah67

HavaPersonel.Com
Kaç mayıs var biliyor musunuz siz
Bilmiyorum ama kimseye haber gitmediyse 2 mayıs için tarih değişmiş olabilir diye düşündüm. Pazartesi haber etseler evrak isteseler 2 mayısa yetişmez bence

O

Omurke

HavaPersonel.Com
Bilmiyorum ama kimseye haber gitmediyse 2 mayıs için tarih değişmiş olabilir diye düşündüm. Pazartesi haber etseler evrak isteseler 2 mayısa yetişmez bence
Evrak teslimi yaptım

S

sare

HavaPersonel.Com
Saygılar
Merhaba bende 2 mayıs eğitimine kayıtlıydım ama aranmayınca ofise gidip sordum yetkili kişi bilgisayardan baktı adıma soyadıma eğitimin ertelendiğini söyledi 8 mayıs gibi olacakmış yani bir sonraki hafta. 1-2 gün önceden haber veriyorlarmış yoğunluktan dolayı. Ama bende istifa ettim dün aramalarını bekliyorum

A

Alman34

HavaPersonel.Com
Merhaba bende 2 mayıs eğitimine kayıtlıydım ama aranmayınca ofise gidip sordum yetkili kişi bilgisayardan baktı adıma soyadıma eğitimin ertelendiğini söyledi 8 mayıs gibi olacakmış yani bir sonraki hafta. 1-2 gün önceden haber veriyorlarmış yoğunluktan dolayı. Ama bende istifa ettim dün aramalarını bekliyorumCevap geldiği kanka

Konuyu okuyanlar;