kabin memurluğu mülakatında kapatıp gitmiştim ama söylemiştim kabul edilmişti. Acaba tekrar söylesem mi kapatsam mı bilemedim. Net bir bilgisi olan var mıdır acabaBirebir aynı durumdayim bakalım ne olucak
Fondötenle dövmeyi gizlemeye çalışanlar yakalanıyor, eleniyor ve bir daha başvuru yapma hakları ellerinden alınıyor. İnsanları yanlış yönlendirmeyin. Fondöten kontrolü titizlikle yapılıyor. Vücudunuzun kontrol edilmesi gereken her kısımına dokunuluyor.Görünecek yerlerde yasak dediler bence fondötenle falan kapatın söylemeyin o zamana kadar da sildirmeye bakın
Peki bu kontrol kurul mülakatı sırasında mi yapılıyor yoksa daha ileri bir tarihte mi yapılıyor?Fondötenle dövmeyi gizlemeye çalışanlar yakalanıyor, eleniyor ve bir daha başvuru yapma hakları ellerinden alınıyor. İnsanları yanlış yönlendirmeyin. Fondöten kontrolü titizlikle yapılıyor. Vücudunuzun kontrol edilmesi gereken her kısımına dokunuluyor.
Ben bunu bilmiyordum pardonFondötenle dövmeyi gizlemeye çalışanlar yakalanıyor, eleniyor ve bir daha başvuru yapma hakları ellerinden alınıyor. İnsanları yanlış yönlendirmeyin. Fondöten kontrolü titizlikle yapılıyor. Vücudunuzun kontrol edilmesi gereken her kısımına dokunuluyor.
Yer hizmetleri de bu kadar sıkıyor mu ya ne kadar garipFondötenle dövmeyi gizlemeye çalışanlar yakalanıyor, eleniyor ve bir daha başvuru yapma hakları ellerinden alınıyor. İnsanları yanlış yönlendirmeyin. Fondöten kontrolü titizlikle yapılıyor. Vücudunuzun kontrol edilmesi gereken her kısımına dokunuluyor.
Ben de aynı durumdayım, yarın mülakat sonrası deneyiminizi paylaşırsanız sevinirim. Bekliyoruz sonucunuzu.Merhabalar, yarın kurul mülakatım var ve ellerimde dövmeler var. Sildirme sürecindeyim ama tamamen geçmedi. Elde dövme olması problem olur mu kapatıp mı gitmeliyim sizce?
Bugün mülakata girdim. Süreç önceden 15 dakikalık bir sunum oluyor. İş hakkında ve ücretler hakkında. Öncelikle 6 aylık süreçde çift maaş kalkmış ve sunum sonunda geçen seneden dönemsel giren kimsenin devam ettirilmediği bu senede benzer bir şey olabileceği söylendi. Dövmeler konusunda ben dövmelerimi söyledim ve kapatarak gittim ama thy bağlantısı da olduğu için mülakat sırasında çok da sıcak bakılmadı açıkcası bunu hissettim. 3 kişi oluyor mülakat sırasında ve 3 oda oluyor 3 kişinin her biri bir odaya giriyor. Mülakat 7 dakika falan sürdü ve direkt olarak ingilizce başladı kendimi tanıtmamı istediler. Açıkcası kolaydı fakat dövme konusunda tolerans sağlanacağını düşünmüyorum, sildirme sürecinde olduğumu da belirttim fakat aldığım enerji olumsuz yöndeydi. Mülakatımda soru soran kişinin de enerjisini açıkca sevmedim. Kendimi tanıttığım sırada sözümü kesip başka bir soru sordu. Haftalık da 2 gün izin ve vardiyalardan da bahsedildi 3 vardiyalı ve servis hizmetleri var. İş kur anlaşmalı bir şey var bu arada devlet iki ayını ödediği için son 30 günde sgk girişiniz var ise işe alınma şansınız diğerlerine göre daha düşük oluyor. Bu da önemli bir avantaj veya dezavantaj.Ben de aynı durumdayım, yarın mülakat sonrası deneyiminizi paylaşırsanız sevinirim. Bekliyoruz sonucunuzu.
Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.