Tgs Den Kabin Memurluğuna Geçilebilir Mi?

ruzgar34

HavaPersonel.Com
Merhaba, Şuan da TGS işçi eğitimindeyim. Nasipse havayolu sektöründe ilk deneyimim olacak. Evet şuan bunu sormam için erken biliyorum ama sizden yine de bilgi almak istedim.

Yaşım 23, boyum 180 cm. TGS de işçi olarak işe başladıktan sonra kabin memuru olmak istersem nasıl bir yol izlemeliyim, B1 veya B2 İngilizce seviyesine ulaşıp belge veren bir kurs bitirmem yeterli mi. Ben lise mezunuyum. Teşekkürler.

admin

Admin
Moderatör
Merhaba, Şuan da TGS işçi eğitimindeyim. Nasipse havayolu sektöründe ilk deneyimim olacak. Evet şuan bunu sormam için erken biliyorum ama sizden yine de bilgi almak istedim.

Yaşım 23, boyum 180 cm. TGS de işçi olarak işe başladıktan sonra kabin memuru olmak istersem nasıl bir yol izlemeliyim, B1 veya B2 İngilizce seviyesine ulaşıp belge veren bir kurs bitirmem yeterli mi. Ben lise mezunuyum. Teşekkürler.
Belgeye ihtiyacınız yok ingilizcenizi b2 yapın geçersiniz

ruzgar34

HavaPersonel.Com
Belgeye ihtiyacınız yok ingilizcenizi b2 yapın geçersiniz
Hocam öncelikle cevabınız için çok teşekkür ederim. Sizi yakalamışken şuan ki durumla ilgili izninizle bir soru daha sormak istiyorum. TGS de Ramp işçisi olacağım kesin fakat sizce hangi bölümü daha rahattır? Kimisi umarım uçak içi temizliğe düşersin derken diğeri tam tersi uçak altı bagaj daha rahat diyor. Bu yüzden merak ettim. Teşekkürler.

Konuyu okuyanlar;