TGS Tgs Çalışanlarına Sorular

• Konbuyu başlatan burneracc
  • Başlangıç tarihi
B

burneracc

HavaPersonel.Com
Merhaba, yakın zamanda ESB için TGS’ye başvurmayı düşünüyorum. Şu an THY için çalışan bir firmadayım, buradan ayrılmadan önce doğru bir karar verebilmek adına aşağıda ilettim soruları cevaplayabilecek halihazırda TGS’de çalışan kişiler varsa çok memnun olurum.

1. Uzun süreli yapılabilecek bir iş mi, ortalama olarak insanlar kaç ay/yıl çalışıyor? Sık istifa görülen bir yer mi?
2. Üst-ast ilişkisi nasıl, mobing vb durumlar sık yaşanıyor mu?
3. Diğer işlere göre daha zor ve daha kolay yönleri neler?
4. THY sistemlerini biliyor olmam mülakat sürecine pozitif yönde etki eder mi?
5. Aldığınız maaş ve sarf ettiğiniz eforun denk olduğunu düşünüyor musunuz?
6. Önü açık bir meslek mi? Başka pozisyonlara yükselme ya da THY bünyesine geçme durumu mevcut mu? Nasıl bir süreç izleniyor?

Teşekkürler.

E

emre0382

HavaPersonel.Com
Tgs de çalışılabilecek en en rahat iş pozisyonu hangisi?

D

Dreamer35

HavaPersonel.Com
Tgs ye belirli süreli iş sözleşmesi ile giriliyor . Diyelim ki kadro açılmadı ve sezon sonunda sözleşme bitince kadroya dahil edilemedik . Böyle olunca havayolu şirketlerine başvuru yapabilir miyiz özellikle kabin için (thy, ajet, sunexpress) gibi. Bu şirketlerde alım şartlarında iştiraklardan sözleşmenin feshi yoluyla ayrılmamış olmak yazıyor .Duyduğuma göre kadroya alım az sayıda yapılıyormuş sezon sonu . Önümüzü kesmez mi bu durum ?

admin

admin

Admin
Moderatör
Tgs ye belirli süreli iş sözleşmesi ile giriliyor . Diyelim ki kadro açılmadı ve sezon sonunda sözleşme bitince kadroya dahil edilemedik . Böyle olunca havayolu şirketlerine başvuru yapabilir miyiz özellikle kabin için (thy, ajet, sunexpress) gibi. Bu şirketlerde alım şartlarında iştiraklardan sözleşmenin feshi yoluyla ayrılmamış olmak yazıyor .Duyduğuma göre kadroya alım az sayıda yapılıyormuş sezon sonu . Önümüzü kesmez mi bu durum ?
Yapabilirsiniz bir sorun olmaz

Harekatcı

Harekatcı

HavaPersonel.Com
Tgs de çalışılabilecek en en rahat iş pozisyonu hangisi?
BU kişinin karakterine göre değişir ben sahada olmayı sevıyorum mesela harekat pozısyonunu sevıyorum birçok insanla iletişim halinde oluyosun kontrol mekanizması oluyoruz bir nevi yöneticilik de ayrı keyifli

Konuyu okuyanlar;