TGS Tgs Bi̇z Ne Olacağız

• Konbuyu başlatan Batuyldz
  • Başlangıç tarihi
B

Batuyldz

Instagram: @havacilikpersonelalimlari
Merhaba arkadaşlar benim gibi Antalya için ne olumluu ne olumsuzz mesaj almayan bizler ne olacağız? Başka bir grup alımı olacak mı, belirsizlikte olmak artık gerçekten can sıkmaya başladı. İk daki insanlar telefonlara bakmaz etmez çok garip bir döneme denk geldik...

Y

yunusemre077

Bende aynı durumdayım 4 5 arkadaş girdik kimine olumlu dönüldü kimine olumsuz biz cevapsız bekliyoruz

F

feizaa2034

HavaPersonel.Com
ben de aynı şekilde ya ne zaman dönecekler artık

C

cleverman6

Merhaba arkadaşlar benim gibi Antalya için ne olumluu ne olumsuzz mesaj almayan bizler ne olacağız? Başka bir grup alımı olacak mı, belirsizlikte olmak artık gerçekten can sıkmaya başladı. İk daki insanlar telefonlara bakmaz etmez çok garip bir döneme denk geldik...
Geçen sene İzmir alımında tüm süreçlerim çok iyi geçmesine rağmen ne olumlu ne olumsuz hiçbir şekilde cevap gelmemişti sms veya mail ile

M

minikbirhavaci

Geçen sene İzmir alımında tüm süreçlerim çok iyi geçmesine rağmen ne olumlu ne olumsuz hiçbir şekilde cevap gelmemişti sms veya mail ile
Bu sene de halen daha bir cevap gelmedi mi size?

C

cleverman6

Bu sene de halen daha bir cevap gelmedi mi size?
Bu sene başvurmamıştım, telefonla genel merkezi aramıştım geçen sene mülakattan sonra cevap alamayanları tekrar çağıracakmısınız diye telefona kimse çıkmadı bir kaç farklı birim denememe rağmen

B

Batuyldz

Hayır bide mülakatta iken olumlu olumsuz bildirileceksiniz dendi...

K

kk2001

Arkadaşlar bu hafta sonu şehir dışı seyahate gitmem gerekicek. Pazartesi dönüş yapacağım cumartesi pazar sonuç mesajı geliyor mu? Zor bir durumda kalmak istemiyorum. Pazartesi dönüş yapacağım çünkü gün içinde. Şimdiden teşekkür ederim

K

kullanmıyorumm

Arkadaşlar bu hafta sonu şehir dışı seyahate gitmem gerekicek. Pazartesi dönüş yapacağım cumartesi pazar sonuç mesajı geliyor mu? Zor bir durumda kalmak istemiyorum. Pazartesi dönüş yapacağım çünkü gün içinde. Şimdiden teşekkür ederim
Bugüne kadar hafta sonu hiç dönüş olmadı takip ettiğim kadarıyla

B

Batuyldz

Hayır gelmiyor

S

sahe

HavaPersonel.Com
Eğitime bir kaç grup seklinde mi alıyorlar. Yoksa yeni eğitim grubu için ilan açılıp yeniden mi alım oluyor. Bizi yedek için mi bekletiyorlar. Geçen senelerde bu süreçten geçen kimsede mi yok bir bilgilendirme verse

T

tasaxen

Antalya mı? Antalyadaki iki grubu da sağlık testleri vs için pazartesi salı çağırdılar. Cuma da iep imzalamaları istendi. Farklı bir grupsanız dediğim gibi ikinci grup da pazartesi salı vardı.

Y

Yhmhavaci

Antalya için büyük bir ihtimal alımlar tamamlandı

T

tasaxen

bizim belge bırakırken rampcılar da vardı

Konuyu okuyanlar;