Pozisyon veya İlan Adı
Yolcu Hizmetleri Memurluğu
İstasyon Adı
Antalya
Kategori ve Bilgi Onayı
  1. Onaylandı.
Silme ve İçerik Onayı
  1. Onaylandı.

AirTech

Üye
1 Şub 2026
32
12
5
Meslek
Yer Hizmetleri
Merhaba,

Havacılıkla ilgili bir konuda bilgi almak istiyorum. TGS’den iş teklifi aldım ve sürece dahil oldum, ancak tayin durumumuz olduğu için erken ayrılma ihtimalim de var.

Şunu merak ediyorum: Belirli süreli iş sözleşmelerinde, sözleşme süresi dolmadan ayrılmak durumunda kalındığında TGS çalışandan herhangi bir tazminat talep ediyor mu ? Sözleşmede cezai şart var mı ?

Özellikle daha önce sürece girip eğitim almış ama çeşitli sebeplerle işe başlamadan ya da kısa süre sonra ayrılmak zorunda kalan kişiler varsa, deneyimlerini paylaşabilir mi?

Ayrıca verilen eğitimler için herhangi bir ücret geri talep ediliyor mu ? Kafam çok karıştı eğer adminlerden de bilen varsa yardımcı olursa çok sevinirim. İyi günler dilerim.

Teşekkür ederim.

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
    Değerli Üyelerimiz,
    Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.