bugün aradılar olumlu sonuçlandı diye mesaj geldi bir çok evrak toplamam gerekmiş umarım sizde kazanırsınız önce eğitime başlayacakmışım bir arkadaşım var o da kazandı onun da eğitimi var önce hayırlısı olsun herkese başarılar.
evett istanbul normal bende beklemiştim ama sonuç belli olmaya yakın arayıp bi kaç soru soruyorlar sigorta ile belge ile ilgili genelde onun için aradıklarında olumlu sonuçlanmış oluyorMerhaba İstanbuldamı mülakata girmiştiniz acaba ve hangi tarihte, ben 16 şubatta izmirde girdim mülakata ama istanbulda süreç daha hızlı ilerliyor sanki bana hala bir bilgi mesajı gelmedi
sağ olun umarım sizde kazanırsınızHayırlı olsun
Birçok evrak derken o istenen tahlillerden mi bahsettiniz? Başka evrak istenmedibugün aradılar olumlu sonuçlandı diye mesaj geldi bir çok evrak toplamam gerekmiş umarım sizde kazanırsınız önce eğitime başlayacakmışım bir arkadaşım var o da kazandı onun da eğitimi var önce hayırlısı olsun herkese başarılar.
Merhabaa siz de arama aldınız mııı güncelde çalışıyor musunuz acabaaBirçok evrak derken o istenen tahlillerden mi bahsettiniz? Başka evrak istenmedi
Merhaba kurul mülakatına katılmışmıydınızbugün aradılar olumlu sonuçlandı diye mesaj geldi bir çok evrak toplamam gerekmiş umarım sizde kazanırsınız önce eğitime başlayacakmışım bir arkadaşım var o da kazandı onun da eğitimi var önce hayırlısı olsun herkese başarılar.
Mülakata katıldığımız günle alakası yok. ilk haftalardan giren arkadaşlarımızdan hiç tek dönüş bile alamayanlar var diğer başlıkta görebilirsinizArkadaşlar olumlu sonuc alan arkadaşlar mülakata ne zaman katıldığını söyleyebilir mi? Evrak konularını ayrı başlık altında konuşursanız daha sağlıklı olur.
teşekkür ederim, olumlu sonuç alanlar arkadaşlara başarılar dilerim hayırlısı olsunMülakata katıldığımız günle alakası yok. ilk haftalardan giren arkadaşlarımızdan hiç tek dönüş bile alamayanlar var diğer başlıkta görebilirsiniz
Eğitime alınacak kişi sayısı bellidir muhtemelen 150 kadar kişi ilk eğitim sınıflarında olacaklar önümüzdeki ay bir sınıf daha açılır.neye göre çağırıyorlar acaba? Dönüşler devam eder mi daha @admin
Admin halihazırda calısanlara donus yapmayacaklar mı yanı durum nedir sence @adminEğitime alınacak kişi sayısı bellidir muhtemelen 150 kadar kişi ilk eğitim sınıflarında olacaklar önümüzdeki ay bir sınıf daha açılır.
Admin hala yerinde sınavlar devam ediyor o kadar kişi giriyor çıkıyor 3. Sınıf açılma ihtimali var mı ? @adminEğitime alınacak kişi sayısı bellidir muhtemelen 150 kadar kişi ilk eğitim sınıflarında olacaklar önümüzdeki ay bir sınıf daha açılır.
Yaparlar elbette sonucunuz olumlu olduysaAdmin halihazırda calısanlara donus yapmayacaklar mı yanı durum nedir sence @admin
Hazirana kadar devam eder arkadaşlar eğitimler ve dönüşler peyderpeyAdmin hala yerinde sınavlar devam ediyor o kadar kişi giriyor çıkıyor 3. Sınıf açılma ihtimali var mı ? @admin