imfectus

Üye
28 Şub 2024
3
2
0
bugün aradılar olumlu sonuçlandı diye mesaj geldi bir çok evrak toplamam gerekmiş umarım sizde kazanırsınız önce eğitime başlayacakmışım bir arkadaşım var o da kazandı onun da eğitimi var önce hayırlısı olsun herkese başarılar.

Merhaba İstanbuldamı mülakata girmiştiniz acaba ve hangi tarihte, ben 16 şubatta izmirde girdim mülakata ama istanbulda süreç daha hızlı ilerliyor sanki bana hala bir bilgi mesajı gelmedi

Merhaba İstanbuldamı mülakata girmiştiniz acaba ve hangi tarihte, ben 16 şubatta izmirde girdim mülakata ama istanbulda süreç daha hızlı ilerliyor sanki bana hala bir bilgi mesajı gelmedi
evett istanbul normal bende beklemiştim ama sonuç belli olmaya yakın arayıp bi kaç soru soruyorlar sigorta ile belge ile ilgili genelde onun için aradıklarında olumlu sonuçlanmış oluyor

bugün aradılar olumlu sonuçlandı diye mesaj geldi bir çok evrak toplamam gerekmiş umarım sizde kazanırsınız önce eğitime başlayacakmışım bir arkadaşım var o da kazandı onun da eğitimi var önce hayırlısı olsun herkese başarılar.
Birçok evrak derken o istenen tahlillerden mi bahsettiniz? Başka evrak istenmedi

Merhaba kurul mülakatına katılmışmıydınız

Bu süreç daha ne kadar devam edecek? Belli birşey var mı? Kaç kişi alınacak? Neye göre eğitime çağrılıyor? Bilen varsa yardımcı olabilir mi?

• Like
Tepkiler: Aviationloverbravo

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.