THY Tgs Başvuru Süreç Ve Sonuç

• Konbuyu başlatan imfectus
  • Başlangıç tarihi
I

imfectus

HavaPersonel.Com
bugün aradılar olumlu sonuçlandı diye mesaj geldi bir çok evrak toplamam gerekmiş umarım sizde kazanırsınız önce eğitime başlayacakmışım bir arkadaşım var o da kazandı onun da eğitimi var önce hayırlısı olsun herkese başarılar.

C

cleverman6

HavaPersonel.Com
Merhaba İstanbuldamı mülakata girmiştiniz acaba ve hangi tarihte, ben 16 şubatta izmirde girdim mülakata ama istanbulda süreç daha hızlı ilerliyor sanki bana hala bir bilgi mesajı gelmedi

I

imfectus

HavaPersonel.Com
Merhaba İstanbuldamı mülakata girmiştiniz acaba ve hangi tarihte, ben 16 şubatta izmirde girdim mülakata ama istanbulda süreç daha hızlı ilerliyor sanki bana hala bir bilgi mesajı gelmedi
evett istanbul normal bende beklemiştim ama sonuç belli olmaya yakın arayıp bi kaç soru soruyorlar sigorta ile belge ile ilgili genelde onun için aradıklarında olumlu sonuçlanmış oluyor

B

beklebekleoldum

HavaPersonel.Com
Hayırlı olsun

N

Nurellamm

HavaPersonel.Com
Aktif olarak calısıyormusunuz ? Sgk priminiz yatıryotmu

havacilik

havacilik

HavaPersonel.Com
bugün aradılar olumlu sonuçlandı diye mesaj geldi bir çok evrak toplamam gerekmiş umarım sizde kazanırsınız önce eğitime başlayacakmışım bir arkadaşım var o da kazandı onun da eğitimi var önce hayırlısı olsun herkese başarılar.
Birçok evrak derken o istenen tahlillerden mi bahsettiniz? Başka evrak istenmedi

S

seldaycan

HavaPersonel.Com
Merhaba kurul mülakatına katılmışmıydınız

N

negzel

HavaPersonel.Com
Bu süreç daha ne kadar devam edecek? Belli birşey var mı? Kaç kişi alınacak? Neye göre eğitime çağrılıyor? Bilen varsa yardımcı olabilir mi?

A

ayte

HavaPersonel.Com
olumlu dönüş alan arkadaşlar mülakata ne zaman girmiştiniz herhangi bir yerde çalışıyor muydunuz veya sigortanız var mıydı acaba?

E

elo

HavaPersonel.Com
Arkadaşlar olumlu sonuc alan arkadaşlar mülakata ne zaman katıldığını söyleyebilir mi? Evrak konularını ayrı başlık altında konuşursanız daha sağlıklı olur.

havacilik

havacilik

HavaPersonel.Com
Arkadaşlar olumlu sonuc alan arkadaşlar mülakata ne zaman katıldığını söyleyebilir mi? Evrak konularını ayrı başlık altında konuşursanız daha sağlıklı olur.
Mülakata katıldığımız günle alakası yok. ilk haftalardan giren arkadaşlarımızdan hiç tek dönüş bile alamayanlar var diğer başlıkta görebilirsiniz

K

krkrdb

HavaPersonel.Com
neye göre çağırıyorlar acaba? Dönüşler devam eder mi daha @admin

E

elo

HavaPersonel.Com
Mülakata katıldığımız günle alakası yok. ilk haftalardan giren arkadaşlarımızdan hiç tek dönüş bile alamayanlar var diğer başlıkta görebilirsiniz
teşekkür ederim, olumlu sonuç alanlar arkadaşlara başarılar dilerim hayırlısı olsun

admin

admin

Admin
Moderatör
neye göre çağırıyorlar acaba? Dönüşler devam eder mi daha @admin
Eğitime alınacak kişi sayısı bellidir muhtemelen 150 kadar kişi ilk eğitim sınıflarında olacaklar önümüzdeki ay bir sınıf daha açılır.

N

Nurellamm

HavaPersonel.Com
Eğitime alınacak kişi sayısı bellidir muhtemelen 150 kadar kişi ilk eğitim sınıflarında olacaklar önümüzdeki ay bir sınıf daha açılır.
Admin halihazırda calısanlara donus yapmayacaklar mı yanı durum nedir sence @admin

M

Mrnobody

HavaPersonel.Com
Admin hala yerinde sınavlar devam ediyor o kadar kişi giriyor çıkıyor 3. Sınıf açılma ihtimali var mı ? @admin

Konuyu okuyanlar;