Muhtemel bayram sonrasına kaldı.Antalya TGS Yolcu Hizmetleri mail bekleyen arkadaşlar. Moraller nasıl?
Güncel bir gelişmeden haberi olan, bir şey duyan var mı?
Olumsuz sms gelenleri bende gördüm ama geriye kalan herkes olumlu mu değil mi bilebilsek keşkebir arkadaş bazılarına olumsuz dönüş yapıldığını hala bekliyorsak olumlu ilerlediğini yazmıştı, başka bir arkadaş da geçen sene mart sonu-nisan başı gibi olumlulara dönüş yapıldığını. tahminimce 2 haftası var ama bi gelişme olursa burdan bildirirsek birbirimize sevinirim
Ben ilk defa bu kadar uzun süre dönüş yapmayan bi şirket gördüm bayram haftasına girdik bu hafta sanmam yapacağını ondan sonraki haftaya kaldık tabi olumlu olursaYani işin tadı kaçtı bence süreç bu kadar uzamamalıydı ben bayram öncesi açıklanacağını beklemiştim ve bekliyordum şu an için sadece burayı bekliyorum ve üzerimde baskı yaratıyor.Bu tarz sektörlerin en nefret ettiğim yanı süreci bu kadar uzatıp onların eline bakmamız,bu işi sadece gelecek planımın ufak bir sermaye parçası olarak kullanmayı düşünüyordum zaten km mülakatlarından bile hayal kırıklığından ve sektöre uzaklaşmaktan başka hiçbir durum yaratmadı bende umarım herkesin gönlünce olur bayram sonrası saçmalığı da kanımı dondurdu ayrıca bir yıl sonra açıklasınlar bide
yorumsuz...
Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.