8 Ocak 2024
9
0
0
Arkadaşlar selam. İnstagram sayfalarında gördüğüme göre hrpeak sınavı haricinde mülakat yerinde tekrar İngilizce sınavına tabii olunacak denilmiş İstanbul alanları için. Bunun doğruluk payı nedir bilen var mı?

Evet ek bir yerinde sınav olacak
Şehir dışındaki adaylar için online mülakat gibi bir şey yapılması söz konusu olur mu? Yoksa direkt eleme sebebi mi olur? İngilizce,Fransızca Tercümanlık son sınıf öğrencisiyim ve okula devam ettiğim başvurumda görünüyor Temmuz'da mezun olacağım, İK ile görüşsem bir kolaylık sağlanabilir mi sizce?

Şehir dışındaki adaylar için online mülakat gibi bir şey yapılması söz konusu olur mu? Yoksa direkt eleme sebebi mi olur? İngilizce,Fransızca Tercümanlık son sınıf öğrencisiyim ve okula devam ettiğim başvurumda görünüyor Temmuz'da mezun olacağım, İK ile görüşsem bir kolaylık sağlanabilir mi sizce?
Online mülakat yapcaklarını sanmıyorum ama siz yinede İKya ulaşmaya çalışın durumu iza etmek için

Hiç sanmıyorum, sadece mantıksal anlamdan çıkardığım bir şey ama benim lafıma bakma. Çünkü gerçekten ihtiyaçlarının çok üstünde bi başvuru varmış. Geçtiğimiz senerlerden de arkadaşlarımın dediklerine göre her sene bu şekilde fazlaca başvuru oluyor şirket de ister istemez en ufak eksikliklerden elemeye gidiyor sanırım. Aday olarak bizlerin yerleri kolaylıkla doluyor maalesef.

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.