Pozisyon veya İlan Adı
Yer hizmetleri işçisi
İstasyon Adı
Antalya
Kategori ve Bilgi Onayı
  1. Onaylandı.
Silme ve İçerik Onayı
  1. Onaylandı.

isanzl

Üye
29 Ocak 2026
17
0
0
Meslek
Yer Hizmetleri
Ben ocakta başvuru yapmıştım yer hizmetleri işçisi için fakat mülakata gitmedim 2-3 gün önce tgs beni aramış farklı numara oldugu için açmadım sizce neden aramış olabilirler aradım ama dönüş olmadı

Neden aramış olabilir bir fikrim yok dostum ama bir süreç ancak bu kadar kötü yönetilebilir onu görüyoruz tgs de mülakatlara giden evrak teslim eden şubat mart aylarında bir sürü aday var en son Nisan da eğitime çağrılan grup oldu 13 nisan tarihinde sonrasında süreçler durduruldu geçen de bir arkadaş 15 Mayıs da evrak teslim eden bir arkadaş vardı madem süreçleri Durdurdunuz o kadar evrak teslim eden kişiler vardı daha 15 Mayıs da ne diye evrak alıyorsunuz hadi onu da geçtim bugün de bir çok kişiye sms atılmış istihdam süreçleri durduruldu yeni ilanları takip edebilirsiniz diye dalga geçer gibi insanlar 5 6 aydır bekliyor böyle kurumsal bir kurumun amatörce davranmasını şahit oluyoruz resmen

9 Şubatta mülakata girmeme rağmen hiçbir geri dönüş yok. Bir eğitim grubu açılmış insanlar aranmış tamam ama ikinci grup olacak mı olmayacak mı bu personel yeterli mi beklemeli miyiz işimize devam mı etmeliyiz hiçbir dönüş yok. Telefonun ucunda beklemekten yorulduk.

Ben ocakta başvuru yapmıştım yer hizmetleri işçisi için fakat mülakata gitmedim 2-3 gün önce tgs beni aramış farklı numara oldugu için açmadım sizce neden aramış olabilirler aradım ama dönüş olmadı
Yer hizmetleri işçisi ariyorlar bende şöför olarak basvurmustum gecen hafta pazartesi tüm şöför arkadaşlari aradilar şöför ihtiyacimiz yok işçi olarak çalışmak istemisiniz diye çoğunluk olarak kimse kabul etmiyor.Yüksek ihtimal hala işçi ariyorlar.

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
    Değerli Üyelerimiz,
    Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.