Pozisyon veya İlan Adı
YHM
İstasyon Adı
Antalya
Kategori ve Bilgi Onayı
  1. Onaylandı.
Silme ve İçerik Onayı
  1. Onaylandı.
1 Şub 2026
4
2
0
Meslek
Yer Hizmetleri
Arkadaşlar merhaba

Antalya istasyon salı günü için mülakat mesajı aldım. İngilizcem iyi fakat konuşurken geriliyorum mülakat gibi ortamlarda. Daha önce mülakata girmiş arkadaşların verebileceği tavsiyeler varsa yararlanalım. Özellikle çalışabileceğimiz sordukları belli başlı sorular nelerdir , nasıl bir tavır takınmalıyız

Teşekkürler

Arkadaşlar merhaba

Antalya istasyon salı günü için mülakat mesajı aldım. İngilizcem iyi fakat konuşurken geriliyorum mülakat gibi ortamlarda. Daha önce mülakata girmiş arkadaşların verebileceği tavsiyeler varsa yararlanalım. Özellikle çalışabileceğimiz sordukları belli başlı sorular nelerdir , nasıl bir tavır takınmalıyız

Teşekkürler
Güler yüzlü olmalısın bence zaten onlar senin gergin olduğunu anlayıp seni sakinleştirmeye çalışacaklardır küçük detaylara önem verilmeli bence girebilir miyim? Oturabilir miyim? Giyime kuşama saça erkeklerde sakala kızlarda makyaja önem verilmeli bence. Sorular genelde günlük hayattan diye biliyorum rahat olun hakkınızda hayırlısı olsun

Arkadaşlar merhaba

Teşekkürler
Geçen seneden deneyimimi aktarayım önce Türkçe olarak başlıyor kendini tanıtma,okul hayatın,iş hayatın,ailen vs. ardından İngilizceye geçelim başa dönelim demiştiler bana tekrardan bunları anlatmıştım ve yaşadığın bir zorluğun nasıl üstesinden geliyorsun örnekler misin tarzı bir soru gelmişti ve en son bir canlandırma yapalım şuan havalimanında çalıştığını düşün ve bir misafir zorluk yaşıyor bileti hakkında işte bir kaç cümle söylemişti Türkçe bunları İngilizceye çevir demişlerdi bana hatırladığım bunlar.

Güler yüzlü olmalısın bence zaten onlar senin gergin olduğunu anlayıp seni sakinleştirmeye çalışacaklardır küçük detaylara önem verilmeli bence girebilir miyim? Oturabilir miyim? Giyime kuşama saça erkeklerde sakala kızlarda makyaja önem verilmeli bence. Sorular genelde günlük hayattan diye biliyorum rahat olun hakkınızda hayırlısı olsun
çok teşekkür ediyorum, umarım hepimiz hakkında hayırlısı olur

• Like
Tepkiler: HavacıMaymun
Geçen seneden deneyimimi aktarayım önce Türkçe olarak başlıyor kendini tanıtma,okul hayatın,iş hayatın,ailen vs. ardından İngilizceye geçelim başa dönelim demiştiler bana tekrardan bunları anlatmıştım ve yaşadığın bir zorluğun nasıl üstesinden geliyorsun örnekler misin tarzı bir soru gelmişti ve en son bir canlandırma yapalım şuan havalimanında çalıştığını düşün ve bir misafir zorluk yaşıyor bileti hakkında işte bir kaç cümle söylemişti Türkçe bunları İngilizceye çevir demişlerdi bana hatırladığım bunlar.
peki sizce detaycı mı olmalıyız, yoksa üstünkörü anlatıp kısa mı kesmeliyiz

peki sizce detaycı mı olmalıyız, yoksa üstünkörü anlatıp kısa mı kesmeliyiz
Bence detaylı anlattığınız vakit soracakları soruları önceden yanıtlamış oluyorsunuz buda onlar için yeterli oluyor ancak bir kaç cümle ile anlattığımızda sürekli aynı konu üzerinden detay sorular geliyor veya farklı sorular yöneltiyorlar.

Arkadaşlar merhaba

Teşekkürler
Merhaba bana kendını tanıt, yanlış tarihli bilet ile gelirse yolcu nasıl cevap verirsin , bagajınızı bırakırmısınız, kaç kişisiniz ve önceden çalıştığın bir işi ingilizce anlatırmısın diye sormuşlardı.. Umarım fayda sağlar bu tarz diyalogları gözden geçirmekte fayda var iyi günler.

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
    Değerli Üyelerimiz,
    Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.