TGS Tgs Antalya Sağlık Raporu Alınabilecek Hastane

• Konbuyu başlatan Lbj07
  • Başlangıç tarihi
L

Lbj07

HavaPersonel.Com
Arkadaşlar antalya'da heyet raporunu uygun ve hızlı bir şekilde alabileceğim hangi hastane var?

B

Buss

HavaPersonel.Com
Arkadaşlar antalya'da heyet raporunu uygun ve hızlı bir şekilde alabileceğim hangi hastane var?
Shgm onaylı sadece iki hastane var. Bunları not almıştım.
Özel Medicalpark Hastanesi
Fener Mah. Tekelioğlu Cad. No:7 Lara /
ANTALYA
Tel: (0242) 314 34 34

Özel Olimpos Hastanesi:
Öğretmenevleri Mah. 460. Sok. No:48 Konyaaltı /
ANTALYA
Tel: (242) 228 09 09

L

Lbj07

HavaPersonel.Com
Shgm onaylı sadece iki hastane var. Bunları not almıştım.
Özel Medicalpark Hastanesi
Fener Mah. Tekelioğlu Cad. No:7 Lara /
ANTALYA
Tel: (0242) 314 34 34

Özel Olimpos Hastanesi:
Öğretmenevleri Mah. 460. Sok. No:48 Konyaaltı /
ANTALYA
Tel: (242) 228 09 09
sghm zorunluluğu yok onlar kabinciler için. Ben TGS için sordum

B

Buss

HavaPersonel.Com
sghm zorunluluğu yok onlar kabinciler için. Ben TGS için sordum
Bilmiyorum ilk defa duydum sizden. Shgm onaylı alınması gerekiyor diye biliyordum. Bilen biri cevaplarsa daha iyi olur.

L

Lbj07

HavaPersonel.Com
@admin yarın 9.30da devlet hastanesinden aldım randevuyu sağlık kurulu için. Özellikle ilçesinden aldım ki daha hızlı çıkar diye. Sizce aynı gün sonuçları alma ihtimalim var mı tgs için?

admin

admin

Admin
Moderatör
@admin yarın 9.30da devlet hastanesinden aldım randevuyu sağlık kurulu için. Özellikle ilçesinden aldım ki daha hızlı çıkar diye. Sizce aynı gün sonuçları alma ihtimalim var mı tgs için?
Aynı gün alırsınız

F

fatih07

HavaPersonel.Com
Hocam ramp içinmi rapor alıcaksın bende bekliyorum çağırmalarını bende çok merak ediyorum hangi hastaneden alıcaz raporları

M

Mr.Ömer

HavaPersonel.Com
Antalya yhm için olumlu sonucu alan kişiler daha öncesinde YHM tecrübeniz var mıydı

L

lale

HavaPersonel.Com
Arkadaşlar TGS yer hizmetleri için Kepez Belediyesi'nin yanındaki sağlık merkezi rapor veriyor oradan alabilirsiniz bütün tetkikler yapılıyor

B

Buss

HavaPersonel.Com
Hastane ismini tam alabilir miyim lütfen 🙏
Arkadaşlar TGS yer hizmetleri için Kepez Belediyesi'nin yanındaki sağlık merkezi rapor veriyor oradan alabilirsiniz bütün tetkikler yapılıyor

M

Mr.Ömer

HavaPersonel.Com
Aynı gün bitiyor mu hepsiv? Kalabalık oluyor mu ?

F

fatih07

HavaPersonel.Com
Aynı gün bitiyor mu hepsiv? Kalabalık oluyor mu ?
Hepsi verilmiyor ben dün gittim bel için istenen röntgenler çekilmiyor onları akdeniz şifa hastanesinde çektirdim aynı gün raporu veriyorlar diğerlerini kepez sağlık yapıyor 1 gün sonra veriyorlar

M

Mr.Ömer

HavaPersonel.Com
Hepsi verilmiyor ben dün gittim bel için istenen röntgenler çekilmiyor onları akdeniz şifa hastanesinde çektirdim aynı gün raporu veriyorlar diğerlerini kepez sağlık yapıyor 1 gün sonra veriyorlar
Tüm hepsini Akdeniz şifa veya rich hospitalden çıkarmayı düşünüyorum toplam ücret ne kadar tutar acaba bilginiz var mı ?

M

Mr.Ömer

HavaPersonel.Com
Kepez sağlığa daha öncesinde randevu almak gerekiyor mu ?

F

fatih07

HavaPersonel.Com
Kepez sağlığa daha öncesinde randevu almak gerekiyor mu ?
Tabiki hepsini akdeniz şifa veriyor ama kepez sağlık fiyat olarak çok uygun ben hepsini 575 liraya yaptırdım akdeniz şifa sadece 2 tane röntgene 1050 lira aldı kepez randevu almana gerek yok

M

Mr.Ömer

HavaPersonel.Com
Tabiki hepsini akdeniz şifa veriyor ama kepez sağlık fiyat olarak çok uygun ben hepsini 575 liraya yaptırdım akdeniz şifa sadece 2 tane röntgene 1050 lira aldı kepez randevu almana gerek yok
Tamam teşekkür ederim. Bir de son olarak bu heyet raporunu hangi hastanedeki doktora onaylattın acaba

Konuyu okuyanlar;