L
Lbj07
HavaPersonel.Com
Arkadaşlar antalya'da heyet raporunu uygun ve hızlı bir şekilde alabileceğim hangi hastane var?
Shgm onaylı sadece iki hastane var. Bunları not almıştım.Arkadaşlar antalya'da heyet raporunu uygun ve hızlı bir şekilde alabileceğim hangi hastane var?
sghm zorunluluğu yok onlar kabinciler için. Ben TGS için sordumShgm onaylı sadece iki hastane var. Bunları not almıştım.
Özel Medicalpark Hastanesi
Fener Mah. Tekelioğlu Cad. No:7 Lara /
ANTALYA
Tel: (0242) 314 34 34
Özel Olimpos Hastanesi:
Öğretmenevleri Mah. 460. Sok. No:48 Konyaaltı /
ANTALYA
Tel: (242) 228 09 09
Bilmiyorum ilk defa duydum sizden. Shgm onaylı alınması gerekiyor diye biliyordum. Bilen biri cevaplarsa daha iyi olur.sghm zorunluluğu yok onlar kabinciler için. Ben TGS için sordum
Aynı gün alırsınız@admin yarın 9.30da devlet hastanesinden aldım randevuyu sağlık kurulu için. Özellikle ilçesinden aldım ki daha hızlı çıkar diye. Sizce aynı gün sonuçları alma ihtimalim var mı tgs için?
Hocam ramp içinmi rapor alıcaksın bende bekliyorum çağırmalarını bende çok merak ediyorum hangi hastaneden alıcaz raporlarıArkadaşlar antalya'da heyet raporunu uygun ve hızlı bir şekilde alabileceğim hangi hastane var?
İnşallah.Aynı gün alırsınız
Harekat memurluğu için.Hocam ramp içinmi rapor alıcaksın bende bekliyorum çağırmalarını bende çok merak ediyorum hangi hastaneden alıcaz raporları
Arkadaşlar TGS yer hizmetleri için Kepez Belediyesi'nin yanındaki sağlık merkezi rapor veriyor oradan alabilirsiniz bütün tetkikler yapılıyor
Kepez belediyesinin arkasında kepez sağlık merkezi diye geçiyor.Hastane ismini tam alabilir miyim lütfen
Çok teşekkür ederimKepez belediyesinin arkasında kepez sağlık merkezi diye geçiyor.
Aynı gün bitiyor mu hepsiv? Kalabalık oluyor mu ?Arkadaşlar TGS yer hizmetleri için Kepez Belediyesi'nin yanındaki sağlık merkezi rapor veriyor oradan alabilirsiniz bütün tetkikler yapılıyor
Hepsi verilmiyor ben dün gittim bel için istenen röntgenler çekilmiyor onları akdeniz şifa hastanesinde çektirdim aynı gün raporu veriyorlar diğerlerini kepez sağlık yapıyor 1 gün sonra veriyorlarAynı gün bitiyor mu hepsiv? Kalabalık oluyor mu ?
Tüm hepsini Akdeniz şifa veya rich hospitalden çıkarmayı düşünüyorum toplam ücret ne kadar tutar acaba bilginiz var mı ?Hepsi verilmiyor ben dün gittim bel için istenen röntgenler çekilmiyor onları akdeniz şifa hastanesinde çektirdim aynı gün raporu veriyorlar diğerlerini kepez sağlık yapıyor 1 gün sonra veriyorlar
Kepez sağlığa daha öncesinde randevu almak gerekiyor mu ?Hepsi verilmiyor ben dün gittim bel için istenen röntgenler çekilmiyor onları akdeniz şifa hastanesinde çektirdim aynı gün raporu veriyorlar diğerlerini kepez sağlık yapıyor 1 gün sonra veriyorlar
Tabiki hepsini akdeniz şifa veriyor ama kepez sağlık fiyat olarak çok uygun ben hepsini 575 liraya yaptırdım akdeniz şifa sadece 2 tane röntgene 1050 lira aldı kepez randevu almana gerek yokKepez sağlığa daha öncesinde randevu almak gerekiyor mu ?
Tamam teşekkür ederim. Bir de son olarak bu heyet raporunu hangi hastanedeki doktora onaylattın acabaTabiki hepsini akdeniz şifa veriyor ama kepez sağlık fiyat olarak çok uygun ben hepsini 575 liraya yaptırdım akdeniz şifa sadece 2 tane röntgene 1050 lira aldı kepez randevu almana gerek yok
Rica ederim Heyet raporu istenmiyor.Tamam teşekkür ederim. Bir de son olarak bu heyet raporunu hangi hastanedeki doktora onaylattın acaba