TGS Tgs Antalya Olumsuz Dönüş Alanlar

A.B.

HavaPersonel.Com
Merhabalar bugün tgs den olumsuz dönüş aldım acaba sezonda eleman eksikliği olursa tekrar sınava çağrılma gibi bi ihtimalim var mı

inaktif

HavaPersonel.Com
Hakkınızda hayırlı olsun. Olumsuz dönüşü hangi şehir için aldınız acaba?
Merhabalar bugün tgs den olumsuz dönüş aldım acaba sezonda eleman eksikliği olursa tekrar sınava çağrılma gibi bi ihtimalim var mı

Saruman96

HavaPersonel.Com
@admin yhm sınavlarından elenen kişiler alım olduğunda tekrardan başvuru yapabiliyor mu ? Ve i.k nın değerlendirmesi aday hakkında ne olur ? Yani bir önceki başvuru da elendiği için olumsuz olarak yaklaşmaları muhtemel midir?

admin

Admin
Moderatör
@admin yhm sınavlarından elenen kişiler alım olduğunda tekrardan başvuru yapabiliyor mu ? Ve i.k nın değerlendirmesi aday hakkında ne olur ? Yani bir önceki başvuru da elendiği için olumsuz olarak yaklaşmaları muhtemel midir?
Her alım kendi içinde değerlendirilir. Bu nedenle olumsuz yaklaşmazlar. Bir sonraki alıma daha iyi hazırlanıp katılın.

cabbaraziz

HavaPersonel.Com
malasef banada bügün olumsuz bir cevao geldi iyi geçmişti sınav nasıl oldu pek anlam veremedim.tekrardan değerlendirme olmaz değil mi?

Hunter

HavaPersonel.Com
Ayt için sezonluk yhm ilanı var, sizce sezondan sonra kadroya bırakma durumları olur mu? Bilgisi olan aydınlatırsa çok sevinirim

Berat Özen

HavaPersonel.Com
Merhaba ,bilgim olmadığı için yer hizmetlerine başvuru yaptım İngilizcem yoktu bugün olumsuz başvuru olduğunu öğrendim ama hala başvurular devam ediyor başvurum sonlanırsa ramp işçisine başvurular bitmeden tekrar başvuru yapabilirmiyim yardımcı olurmusunuz lütfen

Konuyu okuyanlar;