Pozisyon veya İlan Adı
Yolcu Hizmetleri Memurluğu
İstasyon Adı
Antalya
Kategori ve Bilgi Onayı
  1. Onaylandı.
Silme ve İçerik Onayı
  1. Onaylandı.
Merhaba bende antalyada yerinde sınava girdim 5 şubatta fakat herhangi bir dönüş olmadı , farklı yazann kişiler gördüm 5 şubatta girip çağırılan sanırım umudumu yitirmeliyim olumsuz diye düşünüyorum

Merhaba bende antalyada yerinde sınava girdim 5 şubatta fakat herhangi bir dönüş olmadı , farklı yazann kişiler gördüm 5 şubatta girip çağırılan sanırım umudumu yitirmeliyim olumsuz diye düşünüyorum
Ben de 7 şubatta girdim. Sanırım dönüş olmayacak ben de öyle düşünüyorum.

Arkadaşlar Merhaba,

Yerinde sınav oldukça iyi geçti fakat kurul için sms halen gelmedi, benim gibi kaç kişi var böyle
Kardeşim. Bugün mülakattan çıktım. 6 ay çalışma var ve sonrasinda kadro büyük ihtimalle yok. Kadroya kalanlar ise 6 ay çalışacak 6 ay çalışmayacakmış, 44606 tl net maaş + eğitim primi+ 318 tl günlük yemek parası varmış. Çağırılmadıysanız çok üzülmeyin bence.

• Like
Tepkiler: Mlss24
Kardeşim. Bugün mülakattan çıktım. 6 ay çalışma var ve sonrasinda kadro büyük ihtimalle yok. Kadroya kalanlar ise 6 ay çalışacak 6 ay çalışmayacakmış, 44606 tl net maaş + eğitim primi+ 318 tl günlük yemek parası varmış. Çağırılmadıysanız çok üzülmeyin bence.
Merhaba mülakatta neler soruldu acaba lütfen paylaşabilir misiniz

Bilgi için teşekkür ederim fakat sektörde zaten doğru dürüst iş yok Antalya'da. Eğer olsa iyi olurdu ama olmazsa da yapacak bir şey yok hayırlısı olsun herkes için.

• Like
Tepkiler: azizyaldız
Merhaba mülakatınız nasıldı Türkçe ve ingizlice neler soruldu , ilk olarak ing mi başladıalr

Merhaba mülakatta neler soruldu acaba lütfen paylaşabilir misiniz
@Hry07 @Mlss24 arkadaşlar benim mülakat çok iyi geçti. Kendimi açıkladıktan sonra, Daha önce çalışırken stressli bir olay yaşadınızmı diye sordular yaşadığım bir stresli olayı anlattım sonra ingilizce bagajının kilogramı fazla çıkanın para ödemesi gerekiyor bunu nasıl tebliğ edersin dediler ingilizce, bende "your bagage kilogram passed limit. you have to pay money" dedim tamam çok güzel dediler. Öyle geçti işte

• Like
Tepkiler: Hry07 ve Mlss24
@Hry07 @Mlss24 arkadaşlar benim mülakat çok iyi geçti. Kendimi açıkladıktan sonra, Daha önce çalışırken stressli bir olay yaşadınızmı diye sordular yaşadığım bir stresli olayı anlattım sonra ingilizce bagajının kilogramı fazla çıkanın para ödemesi gerekiyor bunu nasıl tebliğ edersin dediler ingilizce, bende "your bagage kilogram passed limit. you have to pay money" dedim tamam çok güzel dediler. Öyle geçti işte
Antalya istasyon ddğil mi?

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
    Değerli Üyelerimiz,
    Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.