firsteleven
HavaPersonel.Com
Kurul mülakatı sonrası olumlu olumsuz yanıt alanlar buradan paylaşabilir.
Merhabalar herkese
2 Mayısta eğitim olduğu söylenmişti mülakat sonrası görüşmede sonrasında eğitim için hala dönüş olmadı, geçen gittim cuma ya da cumartesi ararlar dediler fakat arama gelmedi, 3 Mayıs eğitimde olacak olup bu durumu yaşayan var mı ?
Saygılar
19 Nisan'da mülakata katılanlara olumsuz dönüşler sağlanmaya başlamış. Olumlu olumsuz dönüş alanlar olursa buradan paylaşabilir. İyi akşamlar.
Ben de 18 Nisan'da girdim. Yani sürecin nasıl ilerlediğini önce olumsuzlara mı yoksa olumlulara mı dönüş sağlanıyor anlamış değilim. 3 ay sonra olumlu dönüş alan kişiler de var 1 hafta sonra olumlu dönüş alanlar da var.Ben 18 Nisan'da kurul mülakatına girdim önce bize dönmeleri lazım değil mi bide normalde olumsuzlara daha geç dönüş sağlanıyor diye biliyordum
Merhaba, Siz nereden duydunuz olumsuz dönüşler alanları?Ben de 18 Nisan'da girdim. Yani sürecin nasıl ilerlediğini önce olumsuzlara mı yoksa olumlulara mı dönüş sağlanıyor anlamış değilim. 3 ay sonra olumlu dönüş alan kişiler de var 1 hafta sonra olumlu dönüş alanlar da var.
Merhaba, Siz nereden duydunuz olumsuz dönüşler alanları?
Teşekkür ederim cevabın için inşallah hepimiz için hayırlısı olsun.Burdan tüm dönüşleri yazalım haberimiz olsunBen de 18 Nisan'da girdim. Yani sürecin nasıl ilerlediğini önce olumsuzlara mı yoksa olumlulara mı dönüş sağlanıyor anlamış değilim. 3 ay sonra olumlu dönüş alan kişiler de var 1 hafta sonra olumlu dönüş alanlar da var.
Merhaba dönüşler hangi tarihte oldu?Bana ve çevremdeki insanlara olumlu dönüş oldu arkadaşlar bilginiz olsun
Ve kurul mülakatına hangi tarihte girmistiniz? Gün içinde saat kaça kadar arıyorlar bir bilgisi olan varmıBana ve çevremdeki insanlara olumlu dönüş oldu arkadaşlar bilginiz olsun
Bugün oldu. 18-19 nisan tarihlerinde girdik. Mesaj aldık direkt, aranmadı. Olumsuz mesaj gelmediği sürece ümidi kesmeyin dedi çalışan arkadaşlarım. Hakkımızda hayırlısı olsun 🩷Merhaba dönüşler hangi tarihte oldu?
Hayırlısı olsun hakkınızda, tebrik ederim. Umarım hayal ettiğiniz gibi olur her şey.Bugün oldu. 18-19 nisan tarihlerinde girdik. Mesaj aldık direkt, aranmadı. Olumsuz mesaj gelmediği sürece ümidi kesmeyin dedi çalışan arkadaşlarım. Hakkımızda hayırlısı olsun 🩷
Teşekkür ederim yanıtın için, hayırlısı olsun tebrik ederimBugün oldu. 18-19 nisan tarihlerinde girdik. Mesaj aldık direkt, aranmadı. Olumsuz mesaj gelmediği sürece ümidi kesmeyin dedi çalışan arkadaşlarım. Hakkımızda hayırlısı olsun 🩷
Eğitim tarihinin ne zaman olduğu bildirildi mi sizlere?Bana ve çevremdeki insanlara olumlu dönüş oldu arkadaşlar bilginiz olsun
YarınEğitim tarihinin ne zaman olduğu bildirildi mi sizlere?