TGS Tgs Antalya 18 Nisan Kurul Mülakatı Sonrası Olumlu Olumsuz Yanıt Alanlar

firsteleven

HavaPersonel.Com
Kurul mülakatı sonrası olumlu olumsuz yanıt alanlar buradan paylaşabilir.

Omurke

HavaPersonel.Com
Merhabalar herkese
2 Mayısta eğitim olduğu söylenmişti mülakat sonrası görüşmede sonrasında eğitim için hala dönüş olmadı, geçen gittim cuma ya da cumartesi ararlar dediler fakat arama gelmedi, 3 Mayıs eğitimde olacak olup bu durumu yaşayan var mı ?
Saygılar

Ayşennur

HavaPersonel.Com
Merhaba 18 Nisan kurul mülakatı sonrası eğitim mi 2 Mayıs'ta basliycakmis o zaman bu hafta olumlu veya olumsuz dönüş yapmaları lazım değil mi?
Merhabalar herkese
2 Mayısta eğitim olduğu söylenmişti mülakat sonrası görüşmede sonrasında eğitim için hala dönüş olmadı, geçen gittim cuma ya da cumartesi ararlar dediler fakat arama gelmedi, 3 Mayıs eğitimde olacak olup bu durumu yaşayan var mı ?
Saygılar

firsteleven

HavaPersonel.Com
Benim tarafıma henüz olumlu veya olumsuz bir dönüş yapılmış değil. Bir gelişme olduğunda buradan sizinle paylaşacağım.
İyi günler.

firsteleven

HavaPersonel.Com
19 Nisan'da mülakata katılanlara olumsuz dönüşler sağlanmaya başlamış. Olumlu olumsuz dönüş alanlar olursa buradan paylaşabilir. İyi akşamlar.

Ayşennur

HavaPersonel.Com
Ben 18 Nisan'da kurul mülakatına girdim önce bize dönmeleri lazım değil mi bide normalde olumsuzlara daha geç dönüş sağlanıyor diye biliyordum
19 Nisan'da mülakata katılanlara olumsuz dönüşler sağlanmaya başlamış. Olumlu olumsuz dönüş alanlar olursa buradan paylaşabilir. İyi akşamlar.

firsteleven

HavaPersonel.Com
Ben 18 Nisan'da kurul mülakatına girdim önce bize dönmeleri lazım değil mi bide normalde olumsuzlara daha geç dönüş sağlanıyor diye biliyordum
Ben de 18 Nisan'da girdim. Yani sürecin nasıl ilerlediğini önce olumsuzlara mı yoksa olumlulara mı dönüş sağlanıyor anlamış değilim. 3 ay sonra olumlu dönüş alan kişiler de var 1 hafta sonra olumlu dönüş alanlar da var.

Suretlerile

HavaPersonel.Com
Ben de 18 Nisan'da girdim. Yani sürecin nasıl ilerlediğini önce olumsuzlara mı yoksa olumlulara mı dönüş sağlanıyor anlamış değilim. 3 ay sonra olumlu dönüş alan kişiler de var 1 hafta sonra olumlu dönüş alanlar da var.
Merhaba, Siz nereden duydunuz olumsuz dönüşler alanları?

Ayşennur

HavaPersonel.Com
Teşekkür ederim cevabın için inşallah hepimiz için hayırlısı olsun.Burdan tüm dönüşleri yazalım haberimiz olsun

Suretlerile

HavaPersonel.Com
Bana ve çevremdeki insanlara olumlu dönüş oldu arkadaşlar bilginiz olsun

Ayşennur

HavaPersonel.Com
Bugün oldu. 18-19 nisan tarihlerinde girdik. Mesaj aldık direkt, aranmadı. Olumsuz mesaj gelmediği sürece ümidi kesmeyin dedi çalışan arkadaşlarım. Hakkımızda hayırlısı olsun 🩷
Teşekkür ederim yanıtın için, hayırlısı olsun tebrik ederim

berivan

HavaPersonel.Com
ben 29 martta online sınava girdim daha onun sonucu bile gelmedi. sistemde açılan başka ilanlara da başvuramıyorum süreç devam ediyo diye uyarı geliyo şaka gibi

firsteleven

HavaPersonel.Com
Herkese iyi bir hafta diliyorum, umarım güzel haberler alacağımız bir hafta olur.

Konuyu okuyanlar;