Pozisyon veya İlan Adı
Yer hizmetleri
İstasyon Adı
Ankara
Kategori ve Bilgi Onayı
  1. Onaylandı.
Silme ve İçerik Onayı
  1. Onaylandı.
Esenboğa bazında araştırmalarım ve gözlemlerim doğrultusunda son 3 yılda göreve başlayan YHM personellerinin neredeyse %100 ü mayıs ayında başlamış, istasyon istasyon değişiyor alım tarihleri. Zannımca Esenboğa için bu sene hiç alım olmadı SAW ve AYT'ye nazaran. Mayıs başında bir kıpırdama olacak bana kalırsa
Hepimizin umudu bu yönde umarım bu şekilde olur🌸

bugün adb tgs de çalısan bir arkadasıma sormustum alım olacak mı diye tgs alım yapmayacak bu yıl için dedi başka yerlere basvurmamı tavsiye etti

bugün adb tgs de çalısan bir arkadasıma sormustum alım olacak mı diye tgs alım yapmayacak bu yıl için dedi başka yerlere basvurmamı tavsiye etti
daha geçen hafta bodrum için biri yazmamış mıydı ben olumlu dönüş telefonu aldım tgs den diye başlık açmıştı hatta eğitim başlayacak vs diye okuduğumu hatırlıyorum. bodrum a izmir den daha mı çok uçak inecekmiş yani yaz boyu izmir gibi bir istasyon nasıl alım yapmadan sezon geçirebilir aklım almıyorrr. burda geçen sezon çalışanların varlığını yok saymıyorum elbette onları zaten başlatmışlardır belki de şu an işe ama Havaş bile yeni alım yapmış eğitime başlamış 10 kişi bile olsa alım gerçekleştirmiş yani tgs ne yapmaya çalışıyor 0 yeni personelle demek ki içerde çok boş takılan varmış vardiyaları az izinleri çok tutuyorlarmış şimdi içerdekileri çalıştıracaklar yeni yönetimle yeni bir yapılanma olacak içerde ben bu şekilde yorumluyorum

daha geçen hafta bodrum için biri yazmamış mıydı ben olumlu dönüş telefonu aldım tgs den diye başlık açmıştı hatta eğitim başlayacak vs diye okuduğumu hatırlıyorum. bodrum a izmir den daha mı çok uçak inecekmiş yani yaz boyu izmir gibi bir istasyon nasıl alım yapmadan sezon geçirebilir aklım almıyorrr. burda geçen sezon çalışanların varlığını yok saymıyorum elbette onları zaten başlatmışlardır belki de şu an işe ama Havaş bile yeni alım yapmış eğitime başlamış 10 kişi bile olsa alım gerçekleştirmiş yani tgs ne yapmaya çalışıyor 0 yeni personelle demek ki içerde çok boş takılan varmış vardiyaları az izinleri çok tutuyorlarmış şimdi içerdekileri çalıştıracaklar yeni yönetimle yeni bir yapılanma olacak içerde ben bu şekilde yorumluyorum
ben artık yorum bile yapmak istemiyorum bazen bu sayfaya giresim bile gelmiyor artık girmeyip sadece baska isler bakıp mesaj gelirse de düsünüp gideceğim bir yer olacak zaman kaybım fazlasıyla oldu

• Like
Tepkiler: necessary

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.