Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
TGSTgs Ankara (Esb) Ramp Mülakat Davetine Unutulanlar
Umudunuzu kirmak istemem ama insan kaynaklarini arayip ogrenebilirsinz mulakatlar bitti diye duydum esim mayista baslicak egitime bayada oldi kabil edileli
Umudunuzu kirmak istemem ama insan kaynaklarini arayip ogrenebilirsinz mulakatlar bitti diye duydum esim mayista baslicak egitime bayada oldi kabil edileli
Kusura bakmayın hanımefendi eşinizin mezuniyet durumu nedir acaba ? Ramp için üni mezunlarına dönüş yapılmıyormuş galiba bu sebeple dönüş alamadık diye düşünüyorum
Kusura bakmayın hanımefendi eşinizin mezuniyet durumu nedir acaba ? Ramp için üni mezunlarına dönüş yapılmıyormuş galiba bu sebeple dönüş alamadık diye düşünüyorum
Esim lise mezunu bnde oyle bi duyum aldim uni mezunlari bi zaman sonra birakip gidiyolarmis veya yukselmek icin diplomalariyla zorluyolarms ondan almama karari aldilar diye duydum ne kadar digru onu bilemiyorum