Merhaba yarın yerinde sınava girecek kaç kişi var
H havalihavaci Instagram: @havacilikpersonelalimlari Mesajlar 97 Tepkime puanı 27 3 Mar 2025 + - #1 Merhaba yarın yerinde sınava girecek kaç kişi var
B brctnc Instagram: @havacilikpersonelalimlari Mesajlar 91 Tepkime puanı 20 3 Mar 2025 #2 havalihavaci' Alıntı: Merhaba yarın yerinde sınava girecek kaç kişi var Genişletmek için tıkla ... Ben gircem
havalihavaci' Alıntı: Merhaba yarın yerinde sınava girecek kaç kişi var Genişletmek için tıkla ... Ben gircem
G Göktürk Instagram: @havacilikpersonelalimlari Mesajlar 46 Tepkime puanı 12 3 Mar 2025 #4 havalihavaci' Alıntı: Merhaba yarın yerinde sınava girecek kaç kişi var Genişletmek için tıkla ... Yarın saat 10 da
havalihavaci' Alıntı: Merhaba yarın yerinde sınava girecek kaç kişi var Genişletmek için tıkla ... Yarın saat 10 da
krmhmzcbi1 Instagram: @havacilikpersonelalimlari Mesajlar 197 Tepkime puanı 98 3 Mar 2025 #5 ben de yarın 10da gireceğim, 100 kişiye mail gitmişti sanırım yarın için hepimiz dahil
K kiminecanfeda Instagram: @havacilikpersonelalimlari Mesajlar 194 Tepkime puanı 62 3 Mar 2025 #6 havalihavaci' Alıntı: Merhaba yarın yerinde sınava girecek kaç kişi var Genişletmek için tıkla ... bugün dönüş yapılanları hemen sınava mı çağırdılar
havalihavaci' Alıntı: Merhaba yarın yerinde sınava girecek kaç kişi var Genişletmek için tıkla ... bugün dönüş yapılanları hemen sınava mı çağırdılar
krmhmzcbi1 Instagram: @havacilikpersonelalimlari Mesajlar 197 Tepkime puanı 98 3 Mar 2025 #7 kiminecanfeda' Alıntı: bugün dönüş yapılanları hemen sınava mı çağırdılar Genişletmek için tıkla ... yok hayır geçen hafta yerinde sınava davet alıp ertelenenler bu haftaya planlandı ondan bahsediliyor konuda
kiminecanfeda' Alıntı: bugün dönüş yapılanları hemen sınava mı çağırdılar Genişletmek için tıkla ... yok hayır geçen hafta yerinde sınava davet alıp ertelenenler bu haftaya planlandı ondan bahsediliyor konuda
seherayse Instagram: @havacilikpersonelalimlari Mesajlar 55 Tepkime puanı 7 3 Mar 2025 #8 hepimiz saat 10 galiba
B brctnc Instagram: @havacilikpersonelalimlari Mesajlar 91 Tepkime puanı 20 3 Mar 2025 #9 Benim 12 dee
B Bariscanyavuz Instagram: @havacilikpersonelalimlari Mesajlar 115 Tepkime puanı 36 3 Mar 2025 #10 Bende 2 de tek başıma giricem heralde
T Tolga delibaşı Instagram: @havacilikpersonelalimlari Mesajlar 39 Tepkime puanı 11 4 Mar 2025 #13 Yarın 12 de bende sınava giriyorum Allah ne verdiyse giricez bakalım
N normstar Instagram: @havacilikpersonelalimlari Mesajlar 414 Tepkime puanı 127 4 Mar 2025 #14 Benim de yarın saat 2 de sınavım. Herkes için hayırlısı olsun inşallah.
G Göktürk Instagram: @havacilikpersonelalimlari Mesajlar 46 Tepkime puanı 12 4 Mar 2025 #15 10 daki sınav mı çok yoğun bana mı öyle geldi
G Göktürk Instagram: @havacilikpersonelalimlari Mesajlar 46 Tepkime puanı 12 4 Mar 2025 #16 Sınava gelecek arkadaşlar erken gelsin kuyruk oluşuyor kimlik kontrolünde
H havalihavaci Instagram: @havacilikpersonelalimlari Mesajlar 97 Tepkime puanı 27 4 Mar 2025 #17 Arkadaşlar sınavınız nasıl geçti
G Göktürk Instagram: @havacilikpersonelalimlari Mesajlar 46 Tepkime puanı 12 4 Mar 2025 #18 havalihavaci' Alıntı: Arkadaşlar sınavınız nasıl geçti Genişletmek için tıkla ... Çok zordu
K kiminecanfeda Instagram: @havacilikpersonelalimlari Mesajlar 194 Tepkime puanı 62 4 Mar 2025 #19 Göktürk' Alıntı: Çok zordu Genişletmek için tıkla ... sağlık olsun iyisinizdir umarım
G Göktürk Instagram: @havacilikpersonelalimlari Mesajlar 46 Tepkime puanı 12 4 Mar 2025 #20 kiminecanfeda' Alıntı: sağlık olsun iyisinizdir umarım Genişletmek için tıkla ... Ağlayarak çıktım