TGS Tgs 30 Nisan Olumlu Dönüşü

• Konbuyu başlatan berkan22
  • Başlangıç tarihi
B

berkan22

HavaPersonel.Com
30 nisanda istanbul yhm için mülakata girdim.Bugün Sabiha gökçen için olumlu olarak arandım benden başka böyle olan var mı?

E

Eminezm

HavaPersonel.Com
Bende aynı tarihte mülakata girdim yeterli personel sayısına ulaşıldığı için olumsuz mesajı gelmişti. Bugün arayıp sabiha gökçen için kabul edildiniz dendi ama süreç nasıl ilerliyor anlayamadım size ekstra birşey dendi mi

B

berkan22

HavaPersonel.Com
Bende aynı tarihte mülakata girdim yeterli personel sayısına ulaşıldığı için olumsuz mesajı gelmişti. Bugün arayıp sabiha gökçen için kabul edildiniz dendi ama süreç nasıl ilerliyor anlayamadım size ekstra birşey dendi mi
Aynı şeyleri söyledi yarın herhalde evrak için sms gelir diye düşünüyorum

E

Eminezm

HavaPersonel.Com
Evet sağlık tetkiklerini istediler ve pazartesi gününe istiyorlar

E

Eminezm

HavaPersonel.Com
Esenler'de oturuyorum dün arayan kişi servis var demişti ama bugün arayan kişi Avrupa'dan servis olmadığını söyledi nasıl olacak bilemiyorum. 20 gün eğitim olacakmış mülakata girdiğimiz yerde

B

berkan22

HavaPersonel.Com
Esenler'de oturuyorum dün arayan kişi servis var demişti ama bugün arayan kişi Avrupa'dan servis olmadığını söyledi nasıl olacak bilemiyorum. 20 gün eğitim olacakmış mülakata girdiğimiz yerde
Banada aynısını söylediler ben ablamda kalacağımı söyledim bakalım ne olucak bende Fatih te oturuyorum

S

Sarı papatya

HavaPersonel.Com
Esenlerden ulaşımı nasıl sağlamaya düşünüyorsunuz? Bende Fatih te oturuyorum ulaşım sıkıntı baya.

B

berkan22

HavaPersonel.Com
Olumlu dönüş yapıldı mı size

B

berkan22

HavaPersonel.Com
Ya da benim gibi karşı tarafa taşıncaz

Konuyu okuyanlar;