B
berkan22
HavaPersonel.Com
30 nisanda istanbul yhm için mülakata girdim.Bugün Sabiha gökçen için olumlu olarak arandım benden başka böyle olan var mı?
Aynı şeyleri söyledi yarın herhalde evrak için sms gelir diye düşünüyorumBende aynı tarihte mülakata girdim yeterli personel sayısına ulaşıldığı için olumsuz mesajı gelmişti. Bugün arayıp sabiha gökçen için kabul edildiniz dendi ama süreç nasıl ilerliyor anlayamadım size ekstra birşey dendi mi
Umarım, hakkımız da hayırlısı olsunAynı şeyleri söyledi yarın herhalde evrak için sms gelir diye düşünüyorum
Sms geldi mi sizeUmarım, hakkımız da hayırlısı olsun
hayır gelmediSms geldi mi size
Tamamdır teşekkürler hayırlı olsunhayır gelmedi
Tamamdır teşekkürler hayırlı
Herhangi bir haber geldi mi acaba size bugünTamamdır teşekkürler hayırlı olsun
Nerde oturuyorsunuz siz ilçe olarakEvet sağlık tetkiklerini istediler ve pazartesi gününe istiyorlar
Banada aynısını söylediler ben ablamda kalacağımı söyledim bakalım ne olucak bende Fatih te oturuyorumEsenler'de oturuyorum dün arayan kişi servis var demişti ama bugün arayan kişi Avrupa'dan servis olmadığını söyledi nasıl olacak bilemiyorum. 20 gün eğitim olacakmış mülakata girdiğimiz yerde
Esenlerden ulaşımı nasıl sağlamaya düşünüyorsunuz? Bende Fatih te oturuyorum ulaşım sıkıntı baya.Esenler'de oturuyorum dün arayan kişi servis var demişti ama bugün arayan kişi Avrupa'dan servis olmadığını söyledi nasıl olacak bilemiyorum. 20 gün eğitim olacakmış mülakata girdiğimiz yerde
Evet ilk baş ist havalimanı için olumsuz geldi sonra Sabiha gökçen için olumlu geldi ama yol problemOlumlu dönüş yapıldı mı size
Belki sayımız çoksa servis koyabilirler diye düşündümEvet ilk baş ist havalimanı için olumsuz geldi sonra Sabiha gökçen için olumlu geldi ama yol problem
Servis olmayacak kendi imkanlarınızla geleceksiniz dediler :/Belki sayımız çoksa servis koyabilirler diye düşündüm
Sabah ve gece vardiyasına gitmek baya zor burdan kendi aracın olması lazımServis olmayacak kendi imkanlarınızla geleceksiniz dediler :/
Aynen yada toplu araç tutucazSabah ve gece vardiyasına gitmek baya zor burdan kendi aracın olması lazım