TGS Tgs 30 Nisan Dönüşleri Için Neyi Bekliyor!

• Konbuyu başlatan aiiris
  • Başlangıç tarihi
A

aiiris

HavaPersonel.Com
çok uzun sürdü neredeyse 1 bucuk ay olcak hiç bi dönüş yok takip ettiğim kadarıyla bi kaç kişi hariç dönüş alan yokk tgs ile iletişime geçmiş olan varmı?

K

kelebek

HavaPersonel.Com
çok uzun sürdü neredeyse 1 bucuk ay olcak hiç bi dönüş yok takip ettiğim kadarıyla bi kaç kişi hariç dönüş alan yokk tgs ile iletişime geçmiş olan varmı?
Benim de 2.5 ay oldu sanırım havuzda bekletiyorlar

A

aiiris

HavaPersonel.Com
A

aiiris

HavaPersonel.Com
K

kelebek

HavaPersonel.Com
umarım dönüş alırsınız ama galiba 1 bucuk ayı geçiyorda olumsuz olarak düşünün yazmışlardı ben kurul mülakatından geri dönüş bekliyoeum
Beklemiyorum artık ben . Umarım olumlu dönüş alırsınız

K

kelebek

HavaPersonel.Com
ben online sınavdan 2 gün sonra yerinde sınava davet edildim o olumlu sonuçlandı yerinde sınav sonrasında 4-5 günde kurul mülakatı mesajı aldım
Havaş’a başvurmuştum . Mülakata girdim . Bugün arandım adres teyiti için . İnşallah olumlu olduğu için aranmışımdır haber bekliyorum

A

aiiris

HavaPersonel.Com
Havaş’a başvurmuştum . Mülakata girdim . Bugün arandım adres teyiti için . İnşallah olumlu olduğu için aranmışımdır haber bekliyorum
umarım sizde olumlu alırısınız havaştan gönlümüze göre olsun

S

SELOCAN

HavaPersonel.Com
arkadaşlar bende 20 gün önce işkur üzerinden iş ilanına başvurmuştum acaba benim gibi olanınız var mı hiç iletişime geçilmedi benle online sınav linki bile gelmedi

A

aiiris

HavaPersonel.Com
arkadaşlar bende 20 gün önce işkur üzerinden iş ilanına başvurmuştum acaba benim gibi olanınız var mı hiç iletişime geçilmedi benle online sınav linki bile gelmedi
ben tgsnin kendi sitesinde açtıkları ilandan başvurmuştum

M

mrvsndllı

HavaPersonel.Com
M

mrvsndllı

HavaPersonel.Com
Herhangi bir dönüş almayanlar, bir sonraki eğitim grubu için mi bekletiliyorlar acaba? En son ki eğitim anladığım kadarıyla 21 mayısta açılmış. Ortalama eğitimler 20-23 gün sürüyorsa, bir sonra ki eğitim grubu bayramdan sonra olacağını düşünürsek o zaman mı dönüş alacağız?
Birde olumsuz dönüşleri grup grup mu yapıyorlar yoksa hepsini biranda mı?

Konuyu okuyanlar;