Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
çok uzun sürdü neredeyse 1 bucuk ay olcak hiç bi dönüş yok takip ettiğim kadarıyla bi kaç kişi hariç dönüş alan yokk tgs ile iletişime geçmiş olan varmı?
çok uzun sürdü neredeyse 1 bucuk ay olcak hiç bi dönüş yok takip ettiğim kadarıyla bi kaç kişi hariç dönüş alan yokk tgs ile iletişime geçmiş olan varmı?
arkadaşlar bende 20 gün önce işkur üzerinden iş ilanına başvurmuştum acaba benim gibi olanınız var mı hiç iletişime geçilmedi benle online sınav linki bile gelmedi
arkadaşlar bende 20 gün önce işkur üzerinden iş ilanına başvurmuştum acaba benim gibi olanınız var mı hiç iletişime geçilmedi benle online sınav linki bile gelmedi
Herhangi bir dönüş almayanlar, bir sonraki eğitim grubu için mi bekletiliyorlar acaba? En son ki eğitim anladığım kadarıyla 21 mayısta açılmış. Ortalama eğitimler 20-23 gün sürüyorsa, bir sonra ki eğitim grubu bayramdan sonra olacağını düşünürsek o zaman mı dönüş alacağız?
Birde olumsuz dönüşleri grup grup mu yapıyorlar yoksa hepsini biranda mı?