Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhaba
29 nisan pazartesi olan kurul mülakatina çağırıldım. Fakat o gün gitmem mümkün görunmuyor. Aranmadan mesaj geldi. O da cuma aksam 19 da. Bugun (cumartesi) tgs aradim. Teli açan yok.
Salı günü mulakat var mıdır acaba ? Sizce ne yaomaliyim ?
Merhaba
29 nisan pazartesi olan kurul mülakatina çağırıldım. Fakat o gün gitmem mümkün görunmuyor. Aranmadan mesaj geldi. O da cuma aksam 19 da. Bugun (cumartesi) tgs aradim. Teli açan yok.
Salı günü mulakat var mıdır acaba ? Sizce ne yaomaliyim ?
mail at bence zaten telefondan ulaşamazsın salı gunu de 9 mulakatlarına git vardır dıye dusunuyorum durumu anlat üst kattakı ofıse ya yenı tarıh verırler ya da o gun yaparlar hazırlıklı git
Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.
Değerli Üyelerimiz, Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç
olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.