TGS Tgs 27 Mart Yerinde Yerinde Sınav Sonunda Aranan Oldu Mu?

• Konbuyu başlatan AHSENBEN
  • Başlangıç tarihi
A

AHSENBEN

HavaPersonel.Com
Yerinde sınav sonucu iyi geçen ve aranan oldumu?

K

karamaske

HavaPersonel.Com
28 mart'ta girdim bugün arandım kurul daveti için
Sınavınız nasıl geçmişti? Ben 28 şubat'ta girdim yerinde sınava ancak hala dönüş olmadı. Olumsuz olucak herhalde. Baksanıza size yerinde sınavdan 1 gün sonra kurul daveti gelmiş.

E

esra.aa.a

HavaPersonel.Com
27 martta girdim bu akşam aranıp kurul daveti aldım

D

denizdms

HavaPersonel.Com
28 Mart’ta girdim, bu akşam aradılar ve kurul mülakatına davet ettiler

K

karamaske

HavaPersonel.Com
Çok iyi geçti o zaman sizin yerinde sınavlarınız. 1 ay oldu dönmediler. Muhtemelen olumsuz sms'i gelir bana. Hakkınızda hayırlısı olsun bu arada.

E

esra.aa.a

HavaPersonel.Com
Çok iyi geçti o zaman sizin yerinde sınavlarınız. 1 ay oldu dönmediler. Muhtemelen olumsuz sms'i gelir bana. Hakkınızda hayırlısı olsun bu arada.
Evet açıkçası iyi gecmisti sınavdan çıktığımda geçtiğime emindim kendimce

K

karamaske

HavaPersonel.Com
Umarım sana da en kısa zamanda dönerler olumlu bir şekilde kötü düşünme
Kötü düşünmeden ziyade fikir yürütmeye çalışıyorum. 1 gün sonra dönmelerinin sebebi olmalı. Demek ki biz geçemedik ya da çok düşün bir puanlamada kaldık o nedenle yüksel alanları hemen arayıp dönüyorlar diye düşünüyorum.

E

esra.aa.a

HavaPersonel.Com
Kötü düşünmeden ziyade fikir yürütmeye çalışıyorum. 1 gün sonra dönmelerinin sebebi olmalı. Demek ki biz geçemedik ya da çok düşün bir puanlamada kaldık o nedenle yüksel alanları hemen arayıp dönüyorlar diye düşünüyorum.
Puanlamaya göre eğitim sınıfı oluşturmaya çalışıyor olabilirler haklısın. Çünkü diğer türlü öncekiler gecmediyse alinmiycaksa yenileri aliyolarsa olumsuz dönmüş olurlardı şimdiye kadar diye düşünüyorum

E

Emrah67

HavaPersonel.Com
Ben de 27 martta girdim bu akşam arayıp mülakata davet ettiler

M

mertcan

HavaPersonel.Com
Cumartesi günleri dönüş oluyor mu acaba bilginiz var mı

T

Tugcemce

HavaPersonel.Com
Sınavınız nasıl geçmişti? Ben 28 şubat'ta girdim yerinde sınava ancak hala dönüş olmadı. Olumsuz olucak herhalde. Baksanıza size yerinde sınavdan 1 gün sonra kurul daveti gelmiş.
Merhaba. Siz dönüş aldınız mı olumlu ya da olumsuz? Ben de 28 Martta girdim ama dönüş alamadım daha.

K

karamaske

HavaPersonel.Com
Merhaba. Siz dönüş aldınız mı olumlu ya da olumsuz? Ben de 28 Martta girdim ama dönüş alamadım daha.
Ben linkedln üzerinden insan kaynakları sorumlularına durumu ilettim ve dönüş yaptılar. İngilizceden düşük sonuç almam nedeniyle elenmişim.

M

Mrnobody

HavaPersonel.Com
Uzun süredir sonuç alamayanlar linkedin üzerinden insan kaynaklarında çalışan kişilere mesaj yazabilir dönüş sağlıyorlar

Konuyu okuyanlar;