A
AHSENBEN
HavaPersonel.Com
Yerinde sınav sonucu iyi geçen ve aranan oldumu?
28 mart'ta girdim bugün arandım kurul daveti içinYerinde sınav sonucu iyi geçen ve aranan oldumu?
Sınavınız nasıl geçmişti? Ben 28 şubat'ta girdim yerinde sınava ancak hala dönüş olmadı. Olumsuz olucak herhalde. Baksanıza size yerinde sınavdan 1 gün sonra kurul daveti gelmiş.28 mart'ta girdim bugün arandım kurul daveti için
Saat kaç gibi aradılar?27 martta girdim bu akşam aranıp kurul daveti aldım
7 de aradılar 2 nisan içinSaat kaç gibi aradılar?
Evet açıkçası iyi gecmisti sınavdan çıktığımda geçtiğime emindim kendimceÇok iyi geçti o zaman sizin yerinde sınavlarınız. 1 ay oldu dönmediler. Muhtemelen olumsuz sms'i gelir bana. Hakkınızda hayırlısı olsun bu arada.
Umarım sana da en kısa zamanda dönerler olumlu bir şekilde kötü düşünmeEvet açıkçası iyi gecmisti sınavdan çıktığımda geçtiğime emindim kendimce
Kötü düşünmeden ziyade fikir yürütmeye çalışıyorum. 1 gün sonra dönmelerinin sebebi olmalı. Demek ki biz geçemedik ya da çok düşün bir puanlamada kaldık o nedenle yüksel alanları hemen arayıp dönüyorlar diye düşünüyorum.Umarım sana da en kısa zamanda dönerler olumlu bir şekilde kötü düşünme
Puanlamaya göre eğitim sınıfı oluşturmaya çalışıyor olabilirler haklısın. Çünkü diğer türlü öncekiler gecmediyse alinmiycaksa yenileri aliyolarsa olumsuz dönmüş olurlardı şimdiye kadar diye düşünüyorumKötü düşünmeden ziyade fikir yürütmeye çalışıyorum. 1 gün sonra dönmelerinin sebebi olmalı. Demek ki biz geçemedik ya da çok düşün bir puanlamada kaldık o nedenle yüksel alanları hemen arayıp dönüyorlar diye düşünüyorum.
Sizin sınav nasıl geçti?Ben de 27 martta girdim bu akşam arayıp mülakata davet ettiler
Online iyi sayılmazdı ama bu aksine iyi geçti ben de şaşırdım ve online sınava göre daha kolay geldi banaSizin sınav nasıl geçti?
Online sinav zamani haftasonu da davet alanlar olmustu bence bunda da olurCumartesi günleri dönüş oluyor mu acaba bilginiz var mı
Merhaba. Siz dönüş aldınız mı olumlu ya da olumsuz? Ben de 28 Martta girdim ama dönüş alamadım daha.Sınavınız nasıl geçmişti? Ben 28 şubat'ta girdim yerinde sınava ancak hala dönüş olmadı. Olumsuz olucak herhalde. Baksanıza size yerinde sınavdan 1 gün sonra kurul daveti gelmiş.
Ben linkedln üzerinden insan kaynakları sorumlularına durumu ilettim ve dönüş yaptılar. İngilizceden düşük sonuç almam nedeniyle elenmişim.Merhaba. Siz dönüş aldınız mı olumlu ya da olumsuz? Ben de 28 Martta girdim ama dönüş alamadım daha.