Pozisyon veya İlan Adı
Tgs
Kategori ve Bilgi Onayı
  1. Onaylandı.
Silme ve İçerik Onayı
  1. Onaylandı.
29 Ara 2025
83
21
0
Meslek
Yer Hizmetleri
Merhaba arkadaşlar yer hizmetleri işçisi olarak mülakatı bekliyoruz ve şöför için bugün giden mülakata arkadaşlar var ve daha öncesi de mülakata giren arkadaşlar var sizden ricamız benim gibi çoğu kişide mülakat deneyimini merak ediyor bilen deneyimi olan arkadaşlardan ricamız MÜLAKATTA neler soruluyo süreç nasıl ilerliyo olmusuz şeyler neler nelere dikkat etmeliyiz bilgisi olan arkadaşlar yazarlarsa çok seviniriz🙏🏻

Merhaba arkadaşlar yer hizmetleri işçisi olarak mülakatı bekliyoruz ve şöför için bugün giden mülakata arkadaşlar var ve daha öncesi de mülakata giren arkadaşlar var sizden ricamız benim gibi çoğu kişide mülakat deneyimini merak ediyor bilen deneyimi olan arkadaşlardan ricamız MÜLAKATTA neler soruluyo süreç nasıl ilerliyo olmusuz şeyler neler nelere dikkat etmeliyiz bilgisi olan arkadaşlar yazarlarsa çok seviniriz🙏🏻
Çok kasılacak bi durum yok . Forumda önceden mülakata giren arkadaşlar sohbet havasında geçtiğini söylediler . Daha önce hangi işi yaptığını, aileni , yapılacak olan işin zorluğunu kaldırıp kaldıramayacağınız gibi şeyler sorulur. Zaten sorulara cevap verip çıkıyosunuz ortalama 1 ay içerisinde(daha erkende olabilir) olumlu veya olumsuz haberi geliyor

arkadaşlar ben yer hizmetleri işçi başvurusunda bulundum 7 ocakta kimisi 2.form gönderildiğini söylediler bana herhangi bir form gelmedi konu ile ilgili bilgisi olan arkadaşlar var mı form kaç gün sonra gönderiyorlar

arkadaşlar ben yer hizmetleri işçi başvurusunda bulundum 7 ocakta kimisi 2.form gönderildiğini söylediler bana herhangi bir form gelmedi konu ile ilgili bilgisi olan arkadaşlar var mı form kaç gün sonra gönderiyorlar
ben de dün başvuru yaptım bugün form geldi bana, genelde başvuru yaptıktan sonra 3 5 gün içerisinde yolluyorlar.

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.