Y
yhmolacakins
HavaPersonel.Com
Malum bu sene 2 kere ilan açıldı ocak ve nisan aylarında. Sizce 2025 te yine ilan açılır mı yoksa ihtiyaç tamamlanmis midir
OlurMalum bu sene 2 kere ilan açıldı ocak ve nisan aylarında. Sizce 2025 te yine ilan açılır mı yoksa ihtiyaç tamamlanmis midir
2025 önce mümkün mü peki çünkü ben temmuzda stajımı yapip mezun olacagim ve çok üzgünüm kacirdigim icin bu ilanları..
İstanbul da yasiyorum ingilizce çevirmenlik bölümü mezunu olacağım ama bu pozisyon benim icin cok mantikliydiHangi sehirde yaşıyorsunuz , daha güzel iş imkanları çıkacaktır karşınıza neden bu pozisyon için bu kadar bekliyorsunuz ki . O zamana kadar istediğiniz gibi olmazsa o zaman düşünürsünüz bu pozisyonu bence.
dönemsel aliyorlar ve antalya da yasayamam maalesef.. acaba İstanbulsa tekrar yhm açılır miİstanbul gibi bir yerde bu işi beklemek yerine hali hazırda ilanı açık olan Antalya için başvuru yapabilirsiniz. Üstelik yaşamsaı daha kolay ve keyifli bir şehir Antalya.
saglik acisindan kabine yonelemiyorum maalesef.. acaba ileriki zamanlarda alım olur mu tekrardanİstanbulda yaşıyorsanız ve havacılık sektöründe çalışmak istiyorsanız bence direk thy bünyesine yönelin kabin veya take off la idari birimlere alımlar oluyor . Şahsen ben olsam öyle yapardım kendi fikrim bu ama sizin hayatınız ve kararınız tabii ki .
İstemediğin kadar ilan açılacak. Ve girmen çok kolay olacak merak etme. Önemli olan sen bu işi yapmak istiyor musun? Her şey dışardan gözüktüğü gibi değil. İnsan ne istediğine dikkat etmeli.saglik acisindan kabine yonelemiyorum maalesef.. acaba ileriki zamanlarda alım olur mu tekrardan
neden böyle dediniz ki nereden biliyosunuz lutfen cevaplarsaniz çok sevinirimİstemediğin kadar ilan açılacak. Ve girmen çok kolay olacak merak etme. Önemli olan sen bu işi yapmak istiyor musun? Her şey dışardan gözüktüğü gibi değil. İnsan ne istediğine dikkat etmeli.
Tebrik ederim, düşüncelerinizin bazılarına direkt olarak katılmamama rağmen özellikle son paragrafın son cümleleri hoşuma gitti. Arz-talep dengesi ancak bu kadar basit anlatılabilirdi. Düşüncenizi paylaştığınız için teşekkürler.Benim gördüğüm kadarıyla dışarıda duyulan üstün körü bilgiler ile herkes heves ediyor bu işe. Detayları da önemli. Çalışma şartları, çoğu zaman sezonda yemek yiyecek zaman bulamama, gürültü, ortam kirliliği, sandalyelerin kırık olması, insanların YHM'de iseniz size hönkürmesi ve stresini sizden çıkartması.... 11 saati bulan vardiyalar (sezonda). Gibi gibi şeyler var. Aldığınız fazla ücret işte bunlar için veriliyor. Ben kötü iş demiyorum ama her şeyiyle değerlendirmek lazım. Dediğim gibi insan ne istediğini bilmeli. Elde ettikten sonra boşluğa düşmek iyi bir şey değil.
Bu işi kime öneririm: Meslek okumamış, en ufak yapabilecek mesleği olmayan kişiler. Elindeki tek eklentinin b1 b2 ingilizce olması. Borçlu halde olmak veya diğer sektörlerde iş bulamamış veya çok düşük maaşlara iş bulabiliyor olmak. Dediğim kişiler bu iş tam size göre. Girer 2-3 sene dayanır sonra diğer havayolu şirketlerinde başka pozisyonlara bakarsınız. Kendini şimdiye kadar bir meslekte geliştirmemiş veya yan gelip yatmış arkadaşlar tabii ki kaçırmasın bu işi. 2-3 sene sıksın dişini. Onlar için güzel bir iş. Ama size vaadedilen o maaşları havacılık olduğu için havalı havalı teklif etmiyorlar. Son kuruşuna kadar sizden alıyorlar karşılığını. Kanunda mola hakkı vardır ama havacılıkta uygulanması güçtür.
Fakat bu iş kuryelik gibi. Uzun süre ve zor şartlarda çalışırsınız ama kazancı da ona göre iyidir. Vasıfsız bir insanın yapabileceği yegane güzel bir iş YHM. Son olarak da, TGS evet THY'nin iştirakı fakat öyle lüks ofisler, kaliteli üniformalar, sağlam masa sandalyeler, müthiş temiz çalışma ortamı, full resmi muhabbet ve muhattaplar hayal etmeyin. Havalimanı yoğun ve insanın kafasını kaşıyacak zaman bulamadığı yerlerdir. Sektör her zaman şirketlerden daha hızlı büyür. Bu da sürekli bir yetişememe, eksik kalmaya yol açar. Bu yüzden şu an çok sık ilan açılıyor ve kapanıyor. Yer hizmetleri şirketlerinin sizedn başka çaresi yok arkadaşlar sakin olun. Siz yoksanız iş yürümez. İşe başvuran olmazsa büyük sıkıntı çıkar. Dua etsinler şu an ülkenin durumu kötü. Ancak böyle işlerde kazanç var vasıfsız biri için. Yoksa böyle 1-2 ay elemanı bekletip dönüş yapmalar fazla lüks şeyler şirketler için. Değerinizin farkına varın.
İstemediğin kadar ilan açılacak. Ve girmen çok kolay olacak merak etme. Önemli olan sen bu işi yapmak istiyor musun? Her şey dışardan gözüktüğü gibi değil. İnsan ne istediğine dikkat etmeli.
siz nelere katilmadiniz bir de sizde yhm acilir mi 2025 te çünkü elimde dendigi gibi sadece İngilizce diplomasi varTebrik ederim, düşüncelerinizin bazılarına direkt olarak katılmamama rağmen özellikle son paragrafın son cümleleri hoşuma gitti. Arz-talep dengesi ancak bu kadar basit anlatılabilirdi. Düşüncenizi paylaştığınız için teşekkürler.
İstisnai bir durum olmadıkça Ekim 2024 - Şubat 2025 tarihleri arasına kadar hedeflediğiniz ilanlar gelmez. Katılmadığım durumlar bana kalsın Yine de merak ettiğiniz için teşekkür ederim.siz nelere katilmadiniz bir de sizde yhm acilir mi 2025 te çünkü elimde dendigi gibi sadece İngilizce diplomasi var
ilan kesin olarak açılır degil mi her sene açılıyor mu bu sene cok alım oldu sanki bir de bence şartları iyi primi ikramiyesi.. tamam vardiya vs zor olabilir ama her iş zor zaten böyle bi işten bence kimse çıkmak istemez bu sartlarda kolay kolay sizce?İstisnai bir durum olmadıkça Ekim 2024 - Şubat 2025 tarihleri arasına kadar hedeflediğiniz ilanlar gelmez. Katılmadığım durumlar bana kalsın Yine de merak ettiğiniz için teşekkür ederim.
İlan kesin olarak açılır diyemem. Başta hedeflediğiniz şirketlerin İnsan Kaynakları planlamasına bağlı olmak üzere ekonomik, sosyal vb. birçok faktörden dolayı her şey değişebilir. Maalesef kesin şöyle olur diyebileceğimiz bir ülkede yaşamıyoruz ancak muhtemelen açılır diyebilirim. Bunun dışında şartların iyi olması, vardiyanın iyi olup olmaması vs. tamamen kişiliğinizle alakalı. Şahsi düşüncem işi kendiniz deneyimlemeden bilemezsiniz. Belki de deneyimlediğinizde gerçekten çok seveceksiniz, belki de işe olan tutumunuz nötr kalacak veya istifa etmek isteyeceksiniz. Velhasıl bence, durumun içinde olmadan artıları ve eksileri ile pek tutarlı yorum yapmak mümkün değil. Ancak bu işi deneyimlemiş insanlar bilebilir. Benim YHM konusunda bir deneyimim yok maalesef fakat gördüğüm kadarıyla ya çok seviliyor ya da çok nefret ediliyor.ilan kesin olarak açılır degil mi her sene açılıyor mu bu sene cok alım oldu sanki bir de bence şartları iyi primi ikramiyesi.. tamam vardiya vs zor olabilir ama her iş zor zaten böyle bi işten bence kimse çıkmak istemez bu sartlarda kolay kolay sizce?
Ve istedikleri anda ayağınızı kaydırırlar. Mobbing, astına saygıyı bilmeyen üstler, sinsi çalışma arkadaşları...Benim gördüğüm kadarıyla dışarıda duyulan üstün körü bilgiler ile herkes heves ediyor bu işe. Detayları da önemli. Çalışma şartları, çoğu zaman sezonda yemek yiyecek zaman bulamama, gürültü, ortam kirliliği, sandalyelerin kırık olması, insanların YHM'de iseniz size hönkürmesi ve stresini sizden çıkartması.... 11 saati bulan vardiyalar (sezonda). Gibi gibi şeyler var. Aldığınız fazla ücret işte bunlar için veriliyor. Ben kötü iş demiyorum ama her şeyiyle değerlendirmek lazım. Dediğim gibi insan ne istediğini bilmeli. Elde ettikten sonra boşluğa düşmek iyi bir şey değil.
Bu işi kime öneririm: Meslek okumamış, en ufak yapabilecek mesleği olmayan kişiler. Elindeki tek eklentinin b1 b2 ingilizce olması. Borçlu halde olmak veya diğer sektörlerde iş bulamamış veya çok düşük maaşlara iş bulabiliyor olmak. Dediğim kişiler bu iş tam size göre. Girer 2-3 sene dayanır sonra diğer havayolu şirketlerinde başka pozisyonlara bakarsınız. Kendini şimdiye kadar bir meslekte geliştirmemiş veya yan gelip yatmış arkadaşlar tabii ki kaçırmasın bu işi. 2-3 sene sıksın dişini. Onlar için güzel bir iş. Ama size vaadedilen o maaşları havacılık olduğu için havalı havalı teklif etmiyorlar. Son kuruşuna kadar sizden alıyorlar karşılığını. Kanunda mola hakkı vardır ama havacılıkta uygulanması güçtür.
Fakat bu iş kuryelik gibi. Uzun süre ve zor şartlarda çalışırsınız ama kazancı da ona göre iyidir. Vasıfsız bir insanın yapabileceği yegane güzel bir iş YHM. Son olarak da, TGS evet THY'nin iştirakı fakat öyle lüks ofisler, kaliteli üniformalar, sağlam masa sandalyeler, müthiş temiz çalışma ortamı, full resmi muhabbet ve muhattaplar hayal etmeyin. Havalimanı yoğun ve insanın kafasını kaşıyacak zaman bulamadığı yerlerdir. Sektör her zaman şirketlerden daha hızlı büyür. Bu da sürekli bir yetişememe, eksik kalmaya yol açar. Bu yüzden şu an çok sık ilan açılıyor ve kapanıyor. Yer hizmetleri şirketlerinin sizedn başka çaresi yok arkadaşlar sakin olun. Siz yoksanız iş yürümez. İşe başvuran olmazsa büyük sıkıntı çıkar. Dua etsinler şu an ülkenin durumu kötü. Ancak böyle işlerde kazanç var vasıfsız biri için. Yoksa böyle 1-2 ay elemanı bekletip dönüş yapmalar fazla lüks şeyler şirketler için. Değerinizin farkına varın.