18 Nis 2024
268
56
35
Malum bu sene 2 kere ilan açıldı ocak ve nisan aylarında. Sizce 2025 te yine ilan açılır mı yoksa ihtiyaç tamamlanmis midir

Hangi sehirde yaşıyorsunuz , daha güzel iş imkanları çıkacaktır karşınıza neden bu pozisyon için bu kadar bekliyorsunuz ki . O zamana kadar istediğiniz gibi olmazsa o zaman düşünürsünüz bu pozisyonu bence.

Hangi sehirde yaşıyorsunuz , daha güzel iş imkanları çıkacaktır karşınıza neden bu pozisyon için bu kadar bekliyorsunuz ki . O zamana kadar istediğiniz gibi olmazsa o zaman düşünürsünüz bu pozisyonu bence.
İstanbul da yasiyorum ingilizce çevirmenlik bölümü mezunu olacağım ama bu pozisyon benim icin cok mantikliydi 🥺😔

İstanbul gibi bir yerde bu işi beklemek yerine hali hazırda ilanı açık olan Antalya için başvuru yapabilirsiniz. Üstelik yaşamsaı daha kolay ve keyifli bir şehir Antalya.

İstanbulda yaşıyorsanız ve havacılık sektöründe çalışmak istiyorsanız bence direk thy bünyesine yönelin kabin veya take off la idari birimlere alımlar oluyor . Şahsen ben olsam öyle yapardım kendi fikrim bu ama sizin hayatınız ve kararınız tabii ki .

• Like
Tepkiler: admin
İstanbulda yaşıyorsanız ve havacılık sektöründe çalışmak istiyorsanız bence direk thy bünyesine yönelin kabin veya take off la idari birimlere alımlar oluyor . Şahsen ben olsam öyle yapardım kendi fikrim bu ama sizin hayatınız ve kararınız tabii ki .
saglik acisindan kabine yonelemiyorum maalesef.. acaba ileriki zamanlarda alım olur mu tekrardan

Yakın zamanda olmasa bile en geç sonraki sezona doğru alım olacaktır bence , havacılık sektörü türkiyede sürekli büyüyen bir sektör çünkü .

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.