Pozisyon veya İlan Adı
Aday adayı

muhammet59

Üye
13 Kas 2025
1
0
0
Meslek
Yer Hizmetleri
Merhaba arkadaşlar,

TGS tarafından Kasım 2025 için yer hizmetleri memuru alımı yapılacağına dair duyumlar almıştık. Ancak bugün (13 Kasım) itibarıyla sadece engelli kadrosu için 2 ilan yayınlanmış durumda. Bu durumda, Kasım ayı içerisinde yer hizmetleri memuru alımının yapılması hakkında hala bir umut var mı?

Bu konuda elinde bilgi ya da kesin tarih aralığı olan arkadaşlar varsa, paylaşabilirler mi? Ya da benzer bir ilanı görüp başvuru yapan var mı?

Hepimize şans!

Merhaba arkadaşlar,

TGS tarafından Kasım 2025 için yer hizmetleri memuru alımı yapılacağına dair duyumlar almıştık. Ancak bugün (13 Kasım) itibarıyla sadece engelli kadrosu için 2 ilan yayınlanmış durumda. Bu durumda, Kasım ayı içerisinde yer hizmetleri memuru alımının yapılması hakkında hala bir umut var mı?

Bu konuda elinde bilgi ya da kesin tarih aralığı olan arkadaşlar varsa, paylaşabilirler mi? Ya da benzer bir ilanı görüp başvuru yapan var mı?

Hepimize şans!
Merhabalar eski yer h. memuru olarak geçen aylarda ilanın Aralık Ocak arası açık olacağı duyumunu almıştım. Geçen sene de zaten 31 Aralıkta açılmıştı ilan. Eğitime Martta başlamıştım hatta uzun da bir süreçti. Başarılar.

• Like
Tepkiler: Saruman96
Merhabalar eski yer h. memuru olarak geçen aylarda ilanın Aralık Ocak arası açık olacağı duyumunu almıştım. Geçen sene de zaten 31 Aralıkta açılmıştı ilan. Eğitime Martta başlamıştım hatta uzun da bir süreçti. Başarılar.
eski çalisan olarak bilgilendirirmisiniz bizi. 31 aralıkta açılan ilaan icin marta kadar eğitim icin bekleyip iş başı ne zaman yaptınız. bu makas aralıgı baya uzun degilmi

eski çalisan olarak bilgilendirirmisiniz bizi. 31 aralıkta açılan ilaan icin marta kadar eğitim icin bekleyip iş başı ne zaman yaptınız. bu makas aralıgı baya uzun degilmi
31 Aralık başvuru tarihimdi. 16 Ocakta online ingilizce genel yetenek sınavına girmişim. 24 Ocakta yüzyüze yazılı ingilizce ve genel yeteneğe gitmişim. 31 Ocak tarihinde de kurul mülakatına girmişim ama olumlu mesajı bana tam 16 Mart tarihinde geldi. 16 Mart tarihinde de saat 3 4 gibi sms geldi hemen 17 Mart sabahına tüm evraklarımı sağlık belgelerimi falan istediler. Eğitime ise 7 Nisanda başlamıştım. Yani neredeyse süreç tam 4 ay sürdü.

bu uzun süreç rampçılarda veya operasyon memurlarındada aynı sekilde gecerlimi acaba

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.