TGS Tgs 2 Mayıs Eğitim

Betty76

HavaPersonel.Com
Merhabalar, 2 Mayıs Eğitim denmişti fakat hiç aranmadım. Bu durumu yaşayanlar var mı?

enesclk

HavaPersonel.Com
Merhabalar, 2 Mayıs Eğitim denmişti fakat hiç aranmadım. Bu durumu yaşayanlar var mı?
Merhaba kardeşim bende aynısını yaşıyorum geçen hafta çarşamba evrakları teslim ettim 2 mayıs dendi eğitim arancaksınız denildi ama hala arayan soran yok

Betty76

HavaPersonel.Com
Merhaba kardeşim bende aynısını yaşıyorum geçen hafta çarşamba evrakları teslim ettim 2 mayıs dendi eğitim arancaksınız denildi ama hala arayan soran yok
Yani ben yüz yüze de sordum bilgisayardan bakıp aranacaksınız dediler ama aranmadı Ben çalışıyorum ona göre istifa edicem dedim ama ses yok

havacihanimmm

HavaPersonel.Com
Bazen bir önceki gün arayıp yarın eğitim başlıyor dendiği oluyor arkadaşlar , mutlaka arayacaklardır

admin

Admin
Moderatör
Bir gün önceden ararlar

sare

HavaPersonel.Com
Merhaba bende 2 mayıs eğitimine kayıtlıydım ama aranmayınca ofise gidip sordum yetkili kişi bilgisayardan baktı adıma soyadıma eğitimin ertelendiğini söyledi 8 mayıs gibi olacakmış yani bir sonraki hafta. 1-2 gün önceden haber veriyorlarmış yoğunluktan dolayı. Ama bende istifa ettim dün aramalarını bekliyorum

Fatih.2816

HavaPersonel.Com
Merhabalar bir şey sormak istiyorum 2 Mayıs günü sözlü mülakata girdim olumlu yada olumsuz bir dönüş yapılmadı dönüş yapılan varmı veya ne zaman dönerler bir bilginiz varmı?

admin

Admin
Moderatör
Merhabalar bir şey sormak istiyorum 2 Mayıs günü sözlü mülakata girdim olumlu yada olumsuz bir dönüş yapılmadı dönüş yapılan varmı veya ne zaman dönerler bir bilginiz varmı?
1 ayı buluyor daha geçen bazı arkadaşlar olumlu aldı en az 23 günü bulacaktır dönüş almanız

Konuyu okuyanlar;