mülakat sonucunuz belli olmuşmuyduMerhabalar, 2 Mayıs Eğitim denmişti fakat hiç aranmadım. Bu durumu yaşayanlar var mı?
Ne zaman mülakata girdinizMerhabalar, 2 Mayıs Eğitim denmişti fakat hiç aranmadım. Bu durumu yaşayanlar var mı?
Evet olumlu almıştım evraklarımı da teslim ettim ama aranmadımmülakat sonucunuz belli olmuşmuydu
Kaç gün sonra olumlu mesaj ğEvet olumlu almıştım evraklarımı da teslim ettim ama aranmadım
15 mart mülakatKaç gün sonra olumlu mesaj ğ
Ramp işçisi mi15 mart mülakat
29 mart olumlu dönüş
Yolcu hizmetleriRamp işçisi mi
Merhaba kardeşim bende aynısını yaşıyorum geçen hafta çarşamba evrakları teslim ettim 2 mayıs dendi eğitim arancaksınız denildi ama hala arayan soran yokMerhabalar, 2 Mayıs Eğitim denmişti fakat hiç aranmadım. Bu durumu yaşayanlar var mı?
Yani ben yüz yüze de sordum bilgisayardan bakıp aranacaksınız dediler ama aranmadı Ben çalışıyorum ona göre istifa edicem dedim ama ses yokMerhaba kardeşim bende aynısını yaşıyorum geçen hafta çarşamba evrakları teslim ettim 2 mayıs dendi eğitim arancaksınız denildi ama hala arayan soran yok
hangi istasyon içindi15 mart mülakat
29 mart olumlu dönüş
İstanbulhangi istasyon içindi
Merhaba bende 2 mayıs eğitimine kayıtlıydım ama aranmayınca ofise gidip sordum yetkili kişi bilgisayardan baktı adıma soyadıma eğitimin ertelendiğini söyledi 8 mayıs gibi olacakmış yani bir sonraki hafta. 1-2 gün önceden haber veriyorlarmış yoğunluktan dolayı. Ama bende istifa ettim dün aramalarını bekliyorumMerhabalar, 2 Mayıs Eğitim denmişti fakat hiç aranmadım. Bu durumu yaşayanlar var mı?
1 ayı buluyor daha geçen bazı arkadaşlar olumlu aldı en az 23 günü bulacaktır dönüş almanızMerhabalar bir şey sormak istiyorum 2 Mayıs günü sözlü mülakata girdim olumlu yada olumsuz bir dönüş yapılmadı dönüş yapılan varmı veya ne zaman dönerler bir bilginiz varmı?