Pozisyon veya İlan Adı
TGS
Kategori ve Bilgi Onayı
  1. Onaylandı.
Silme ve İçerik Onayı
  1. Onaylandı.
29 Ara 2025
83
21
0
Meslek
Yer Hizmetleri
Merabalar herkese başvurumuzu yaptık hayırlısıyla sizce 2.form ne zaman gelir alım kapanıncamı yoksa daha erkende gönderebilirlermi bilgisi olan cevaplarsa sevinirim

Merabalar herkese başvurumuzu yaptık hayırlısıyla sizce 2.form ne zaman gelir alım kapanıncamı yoksa daha erkende gönderebilirlermi bilgisi olan cevaplarsa sevinirim
Gecen sene 1 ocakta basvurmuştum ilan 10 ocağa kadar açıktı ve bana 2 sms 8 ocakta geldi aksam vakitlerine dogru geldi / 2 sms daha erken gelebilir yada ilan kapandiktan hemen sonra gelir diye dusunuyorum

• Like
Tepkiler: HsnTncl1234
Gecen sene 1 ocakta basvurmuştum ilan 10 ocağa kadar açıktı ve bana 2 sms 8 ocakta geldi aksam vakitlerine dogru geldi / 2 sms daha erken gelebilir yada ilan kapandiktan hemen sonra gelir diye dusunuyorum
tüm işlemler de duyurular sms olarak mı ilerliyor ? mülakatı da sms olarak bildirim yapıyorlar mı acaba​

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.