K
Kadir25
HavaPersonel.Com
Arkadaşlar eğitim için Aranılan Varsa bize de ulaşabilir mi?
Kardeşim bende 23 şubatta evrak teslim ettim hâlâ haber bekliyorum. İnşaallah yakın zamanda haber verirler.Arkadaşlar eğitim için Aranılan Varsa bize de ulaşabilir mi?
İnşallah reisKardeşim bende 23 şubatta evrak teslim ettim hâlâ haber bekliyorum. İnşaallah yakın zamanda haber verirler.
Eğer ararlarsa buraya yazar mısınız?Kardeşim bende 23 şubatta evrak teslim ettim hâlâ haber bekliyorum. İnşaallah yakın zamanda haber verirler.
Tmdır knka ben buradayım zaten eğer arkadaşlarından birine gelirse söylersin bende aynı şekilde hadi görüşürüzTamam. Haberleşelim topluca, kimi ararlarsa buraya yazsın reis
İnşallah bana da sabah mesaj attılar hakkımızda hayırlısıArkadaşlar beni bugün aradılar. Ayın 18 pazartesi günü eğitim için bilginiz olsun hakkımızda hayırlısı olur inşaallah…
Bana işkur kaydı yapın diye mesaj geldiArkadaşlar beni bugün aradılar. Ayın 18 pazartesi günü eğitim için bilginiz olsun hakkımızda hayırlısı olur inşaallah…
Saat kaçta aradılarArkadaşlar beni bugün aradılar. Ayın 18 pazartesi günü eğitim için bilginiz olsun hakkımızda hayırlısı olur inşaallah…
Saat 10.00 gibiSaat kaçta aradılar
Beni de ararlar mı acaba?Saat 10.00 gibi
Bilemiyor knkBeni de ararlar mı acaba?
Bilemiyor knk
Knka seni saat kaçta çağırdılarBilemiyor knk
8.00 de seninde mi aynıKnka seni saat kaçta çağırdılar
Aynen knka bana da şimdi geldi8.00 de seninde mi aynı
Sen işkur üzerinden mi başvuru yaptınAynen knka bana da şimdi geldi
Hayır normal web sitesi üzerindenSen işkur üzerinden mi başvuru yaptın
Arkadaşlar beni bugün aradılar. Ayın 18 pazartesi günü eğitim için bilginiz olsun hakkımızda hayırlısı olur inşaallah… Beni direk aradılar sabah 10 11gibi pazartesi günü eğitimleriniz başlıcak sigortanız açılıcak dendi bir mesaj vs. Gelmedi bende sormayı unuttum saat kaçta diye şuanda hali hazırda çalışıyorum nasıl bir yol izleyebilirim