Evet keşke yazmasaydınız. Ancak ben yinede sorun olacağını zannetmiyorumGeçen Nisan ayında belim ağrıdığı için doktora gitmiştim fakat bir sorun olmadığını sadece oturuşumu düzeltmem gerektiğini söylemişti doktor. Fakat e-nabız da Disk’te bir şey bulunmuştur diyor tıbbi terim ile. Ama doktor bir şey yok dedi. Eğer e nabıza bakarlarsa bu ufak şeyi çok problem yaparlar mı acaba ? bir de doldurmamızı istedikleri forumda son 12 ay içinde doktor ziyaret ettiniz mi bu bölgelerde ağrı olduğu hiç diye evet yazdım keşke yazmasaydım. Herkesin beli ağırabilir sonuçta :/
Teşekkürler inşallahEvet keşke yazmasaydınız. Ancak ben yinede sorun olacağını zannetmiyorum
Sizin onayınız olmadan bakmazlar diye düşünüyorum ki mülakat olsun kurul olsun hiçbir şekilde e-nabıza bakılacağı söylenmedi diye hatırlıyorum. Bugün sağlık muayanesinde birinden tc'si ve şifresi istendi ama E-nabız için mi istendi emin değilim. Alınan sağlık rapoları çalışmaya uygun olup olmadığınız hakkında bilgi veriyordur yeterince.E nabiza bakiyolar mi ki
Sizin e nabiziniza baktilar miSizin onayınız olmadan bakmazlar diye düşünüyorum ki mülakat olsun kurul olsun hiçbir şekilde e-nabıza bakılacağı söylenmedi diye hatırlıyorum. Bugün sağlık muayanesinde birinden tc'si ve şifresi istendi ama E-nabız için mi istendi emin değilim. Alınan sağlık rapoları çalışmaya uygun olup olmadığınız hakkında bilgi veriyordur yeterince.
Hayır. Ameliyat oldun mu kronik bir rahatsızlığın var mı gibi sorular soruldu ve tetkiklerim incelendi. Birinden Tc ve şifre istediler ama ne için istediler bilmiyorum belki de tetkiklerinde bir sıkıntı vardır o yüzden e nabza bakıp bir şeylerden emin olmak istemiş olabilirler tahminimce. @admin senin düşüncen ne e nabza bakmak gibi bir durum olabilir mi?Sizin e nabiziniza baktilar mi
Aynen o yuzden bakmislardir tesekkur ederim tebrik ederimHayır. Ameliyat oldun mu kronik bir rahatsızlığın var mı gibi sorular soruldu ve tetkiklerim incelendi. Birinden Tc ve şifre istediler ama ne için istediler bilmiyorum belki de tetkiklerinde bir sıkıntı vardır o yüzden e nabza bakıp bir şeylerden emin olmak istemiş olabilirler tahminimce. @admin senin düşüncen ne e nabza bakmak gibi bir durum olabilir mi?
Egitim tarihiyle alakalı bir bilgi verdiler mi?Sizin onayınız olmadan bakmazlar diye düşünüyorum ki mülakat olsun kurul olsun hiçbir şekilde e-nabıza bakılacağı söylenmedi diye hatırlıyorum. Bugün sağlık muayanesinde birinden tc'si ve şifresi istendi ama E-nabız için mi istendi emin değilim. Alınan sağlık rapoları çalışmaya uygun olup olmadığınız hakkında bilgi veriyordur yeterince.
4 Mart sabah 8 de burada olun eğitim için diye aradilarEgitim tarihiyle alakalı bir bilgi verdiler mi?
Sizin e nabiziniza baktilar mi
Sanırım e devleti adli sicil için filan istemis olabilirler çünkü Hekimler bizim sadece tc mizi sağlık sistemlerine koyduklarında her şeyimizi görebiliyorlar zaten reçeteler geçmişte kullandığımız ilaçlar raporlarHayır. Ameliyat oldun mu kronik bir rahatsızlığın var mı gibi sorular soruldu ve tetkiklerim incelendi. Birinden Tc ve şifre istediler ama ne için istediler bilmiyorum belki de tetkiklerinde bir sıkıntı vardır o yüzden e nabza bakıp bir şeylerden emin olmak istemiş olabilirler tahminimce. @admin senin düşüncen ne e nabza bakmak gibi bir durum olabilir mi?
tüm evrakları teslim ettikten sonra değil mi?4 Mart sabah 8 de burada olun eğitim için diye aradilar
Hayırlı olsun öncelikle son 30 günde bir yerde calisiyormuydunuz acaba4 Mart sabah 8 de burada olun eğitim için diye aradilar
Hayır çalışmıyordum teşekkürlerHayırlı olsun öncelikle son 30 günde bir yerde calisiyormuydunuz acaba
Eğer istenilen tetkiklerde bir şey çıkmadıysa ve size verilecek olan formda hayır seçeneğini seçerseniz detaylı e nabıza bakmadıkları sürece ( ki bakmıyorlarmış) haberleri olacağını sanmıyorum. Sadece ilk mülakata gittiğimizde bize demişlerdi ki eğitim sürecinde elenen arkadaşlarınız oluyor çünkü bize hastalıklarını söylemiyorlar ve biz detaylı baktığımızda bunları buluyoruz ve eğitim aşamasında eliyoruz demişti. Şimdiden bize söyleyin ve emekleriniz boşa girmesin eğitim aşamasına gelip elenmek kimse istemez dedi açıklama yapan yetkili. Ama eğer psikiyatri ilacını kullandığınızı detaylı araştırma yaparlar ise sorun edebilirler belki ancak bende emin değilimSağlık muayenesinde psikiyatri ilacı kullanıp olumlu geçen oldu mu bir sıkıntı yaratılıyor mu? Cevap cerem olursa cok memnun olurum
Verilen formda böyle bir ibare var mıEğer istenilen tetkiklerde bir şey çıkmadıysa ve size verilecek olan formda hayır seçeneğini seçerseniz detaylı e nabıza bakmadıkları sürece ( ki bakmıyorlarmış) haberleri olacağını sanmıyorum. Sadece ilk mülakata gittiğimizde bize demişlerdi ki eğitim sürecinde elenen arkadaşlarınız oluyor çünkü bize hastalıklarını söylemiyorlar ve biz detaylı baktığımızda bunları buluyoruz ve eğitim aşamasında eliyoruz demişti. Şimdiden bize söyleyin ve emekleriniz boşa girmesin eğitim aşamasına gelip elenmek kimse istemez dedi açıklama yapan yetkili. Ama eğer psikiyatri ilacını kullandığınızı detaylı araştırma yaparlar ise sorun edebilirler belki ancak bende emin değilim
Var çok uzun form verdiler sağlıkla ilgili çok detaylı bi formdu iş yeri hekimine istenilen sağlık evraklarını vermeden önce herkes uzun uzun bu formu doldurduVerilen formda böyle bir ibare var mı
Geçmiş rahatsızlıklarınızı E nabız hariç görebilecekleri bir platform yok. Kaldı ki E nabza sizin onayınız olmadan bakmaları KVKK ihlali demek. Detaylı bakabilecekleri bir platform varsa sizi işe almadan SGK'nızı eğitim sürecinizi başlatmadan yaparlar bunu emin olabilirsiniz.Eğer istenilen tetkiklerde bir şey çıkmadıysa ve size verilecek olan formda hayır seçeneğini seçerseniz detaylı e nabıza bakmadıkları sürece ( ki bakmıyorlarmış) haberleri olacağını sanmıyorum. Sadece ilk mülakata gittiğimizde bize demişlerdi ki eğitim sürecinde elenen arkadaşlarınız oluyor çünkü bize hastalıklarını söylemiyorlar ve biz detaylı baktığımızda bunları buluyoruz ve eğitim aşamasında eliyoruz demişti. Şimdiden bize söyleyin ve emekleriniz boşa girmesin eğitim aşamasına gelip elenmek kimse istemez dedi açıklama yapan yetkili. Ama eğer psikiyatri ilacını kullandığınızı detaylı araştırma yaparlar ise sorun edebilirler belki ancak bende emin değilim