Evet keşke yazmasaydınız. Ancak ben yinede sorun olacağını zannetmiyorumGeçen Nisan ayında belim ağrıdığı için doktora gitmiştim fakat bir sorun olmadığını sadece oturuşumu düzeltmem gerektiğini söylemişti doktor. Fakat e-nabız da Disk’te bir şey bulunmuştur diyor tıbbi terim ile. Ama doktor bir şey yok dedi. Eğer e nabıza bakarlarsa bu ufak şeyi çok problem yaparlar mı acaba ?bir de doldurmamızı istedikleri forumda son 12 ay içinde doktor ziyaret ettiniz mi bu bölgelerde ağrı olduğu hiç diye evet yazdım
keşke yazmasaydım. Herkesin beli ağırabilir sonuçta :/
Teşekkürler inşallahEvet keşke yazmasaydınız. Ancak ben yinede sorun olacağını zannetmiyorum
Sizin onayınız olmadan bakmazlar diye düşünüyorum ki mülakat olsun kurul olsun hiçbir şekilde e-nabıza bakılacağı söylenmedi diye hatırlıyorum. Bugün sağlık muayanesinde birinden tc'si ve şifresi istendi ama E-nabız için mi istendi emin değilim. Alınan sağlık rapoları çalışmaya uygun olup olmadığınız hakkında bilgi veriyordur yeterince.E nabiza bakiyolar mi ki
Sizin e nabiziniza baktilar miSizin onayınız olmadan bakmazlar diye düşünüyorum ki mülakat olsun kurul olsun hiçbir şekilde e-nabıza bakılacağı söylenmedi diye hatırlıyorum. Bugün sağlık muayanesinde birinden tc'si ve şifresi istendi ama E-nabız için mi istendi emin değilim. Alınan sağlık rapoları çalışmaya uygun olup olmadığınız hakkında bilgi veriyordur yeterince.
Hayır. Ameliyat oldun mu kronik bir rahatsızlığın var mı gibi sorular soruldu ve tetkiklerim incelendi. Birinden Tc ve şifre istediler ama ne için istediler bilmiyorum belki de tetkiklerinde bir sıkıntı vardır o yüzden e nabza bakıp bir şeylerden emin olmak istemiş olabilirler tahminimce. @admin senin düşüncen ne e nabza bakmak gibi bir durum olabilir mi?Sizin e nabiziniza baktilar mi
Aynen o yuzden bakmislardir tesekkur ederim tebrik ederimHayır. Ameliyat oldun mu kronik bir rahatsızlığın var mı gibi sorular soruldu ve tetkiklerim incelendi. Birinden Tc ve şifre istediler ama ne için istediler bilmiyorum belki de tetkiklerinde bir sıkıntı vardır o yüzden e nabza bakıp bir şeylerden emin olmak istemiş olabilirler tahminimce. @admin senin düşüncen ne e nabza bakmak gibi bir durum olabilir mi?
Egitim tarihiyle alakalı bir bilgi verdiler mi?Sizin onayınız olmadan bakmazlar diye düşünüyorum ki mülakat olsun kurul olsun hiçbir şekilde e-nabıza bakılacağı söylenmedi diye hatırlıyorum. Bugün sağlık muayanesinde birinden tc'si ve şifresi istendi ama E-nabız için mi istendi emin değilim. Alınan sağlık rapoları çalışmaya uygun olup olmadığınız hakkında bilgi veriyordur yeterince.
Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.