THYTEKNİK Temmuzda Açılan Ilan Hk.

• Konbuyu başlatan adayteknisyen
  • Başlangıç tarihi
adayteknisyen

adayteknisyen

HavaPersonel.Com
merhaba arkadaşlar
(THY Teknik)Şubat ta açılan ilandan olumsuz yanıtı aldıktan sonra Temmuz da ki ilana başvurdum fakat ingilizce davet maili gelmedi ve ilan kapatıldı. Benim durumumda olan arkadaşlar var mı varsa da şimdi ne olacak bilgisi olan var mı 6 ay muhabbeti hala geçerli mi yoksa bu ilanda ki hakkımız yandı mı?

B

bctx

HavaPersonel.Com
Hangi tarihte olumsuz maili almıştınız acaba ? Bende 8 Ağustosta olumsuz aldıktan sonra Temmuz ilanına başvurdum ama hala çağrılmadım

adayteknisyen

adayteknisyen

HavaPersonel.Com
24 mayısta olumsuz maili almıştım

H

himalayali

Instagram: @havacilikpersonelalimlari
Ben de 25 nisanda olumsuz aldım 6 ay da doldu ama hâlen dönüş almadım.

H

himalayali

Aktif çalışıyormusunuz bir şirkette?

adayteknisyen

adayteknisyen

HavaPersonel.Com
Yok çalışmıyorum

H

himalayali

Beklemeye devam bakalım sınava girip sınavın sonucu gelmeden tekrar sınava çağırılanlar var garip.

B

bctx

HavaPersonel.Com
Bana bugün Ocak ayında açılacak ilana başvurumun değerlendirileceğine dair mail geldi. Yani ilk ilandan olumsuz alanları Temmuz ilanında değerlendirmeye almamışlar.

U

ucakteknisyeniadayı

Beklemeye devam bakalım sınava girip sınavın sonucu gelmeden tekrar sınava çağırılanlar var garip.
Evet şubat ilanında olumsuz gelenlere temmuz ilanı için direkt kurul gönderilenler olmuş

U

ucakteknisyeniadayı

Bana bugün Ocak ayında açılacak ilana başvurumun değerlendirileceğine dair mail geldi. Yani ilk ilandan olumsuz alanları Temmuz ilanında değerlendirmeye almamışlar.
Kanka bilgi verir misin konuyla ilgili direkt mi mail geldi senin mailine mi dönüş yaptılar

B

bctx

HavaPersonel.Com
Kanka bilgi verir misin konuyla ilgili direkt mi mail geldi senin mailine mi dönüş yaptılar
Ben 1 ay önce mail atmıştım çağrılıp çağrılmama konusu hakkında cuma günü dönüş yaptılar.

"2024 yılı Uçak Bakım Teknisyeni ikinci ilanı kapsamında başvurunuz, ilk ilan sürecinde mülakatınızın sonucu olumsuz olduğu için değerlendirilmemiştir.
Bu minvalde 2025 yılı Ocak ayında açılacak olan Uçak Bakım Teknisyeni ilanına başvuruda bulunabilir, yeniden değerlendirme sürecine dahil olabilirsiniz."

H

himalayali

Ben 1 ay önce mail atmıştım çağrılıp çağrılmama konusu hakkında cuma günü dönüş yaptılar.

"2024 yılı Uçak Bakım Teknisyeni ikinci ilanı kapsamında başvurunuz, ilk ilan sürecinde mülakatınızın sonucu olumsuz olduğu için değerlendirilmemiştir.
Bu minvalde 2025 yılı Ocak ayında açılacak olan Uçak Bakım Teknisyeni ilanına başvuruda bulunabilir, yeniden değerlendirme sürecine dahil olabilirsiniz."
Siz ne zaman mülakata girip olumsuz almıştınız acaba?

M

MrFreedom

HavaPersonel.Com
9 kasımda yazılı sınava girdim ve 14 kasımda
süreciniz olumlu olmuştur, birim mülakatı için Aralık ayında davet ediliyor olacaksınız diye mail aldım.
Buna benzer veya daha farklı dönüş olan varmıdır?

H

himalayali

Ben 6 ay doldu mail attım bana da 2025 ocak ayı diye mail attılar.

H

himalayali

Konuyu okuyanlar;