Haziranda girip 15 temmuzda olumlu alan bir grup var kademeli atılıyor olumlular.Umarım çok beklemeyiz.Haziran mülakatları dahi sonuçlanmadığı için biz daha bekleriz gibi
Hem Haziranda hem de Temmuzda mülakata girenlerin sonuçları için mi böyle söylemişlerdiEvet öyle söylemişlerdi hatta ben aradığımda temmuz ayında bitirmeyi öngörüyoruz denmişti ama süreç devam ediyor.
Evet dediğim gibi süreçler değişik 15 günde haber gelende oluyor 6 ayda da .baya alım yapılıyor bu sebepten de süreç uzamış olabilir.Hem Haziranda hem de Temmuzda mülakata girenlerin sonuçları için mi böyle söylemişlerdi
o zaman olumsuz oluyorum mantığa göre.bilemiyorum.Kim hangi gün girdiyse ondan itibaren 30 45 gün arası
Öyle düşünme ama herkese öyle dediler mülakata girenlerin 3 te 1 giriyor işe çağırım ona göre geliyoro zaman olumsuz oluyorum mantığa göre.bilemiyorum.
Haklısın belirsizlikten dolayı aklımıza herşey geliyor.Sabırla bekleyişe devam edeceğiz.Öyle düşünme ama herkese öyle dediler mülakata girenlerin 3 te 1 giriyor işe çağırım ona göre geliyor
Onu bende farkettim çoğunluk ordan büyük ihtimal sıra sıra atılıyor mailler.Dönüş alanlarında kabiniçi olduğunu gördüm yapısalda açıklanan henüz denk gelmedim varsa bilemiyoru
Merhaba, bu bahsettiğiniz geri dönüşler Arge kabin emniyeti sertifikasyon mühendisliği için değil di mi?Dönüş alanlarında kabiniçi olduğunu gördüm yapısalda açıklanan henüz denk gelmedim varsa bilemiyorum
Şu an yapısal kabiniçi teknik destek personeli konusundasınız. Sayfanın en üstünde ukarıda hangi konu içerisinde olduğunuzu görebilirsiniz.Merhaba, bu bahsettiğiniz geri dönüşler Arge kabin emniyeti sertifikasyon mühendisliği için değil di mi?
benim yapısaldan olumlu dönüş gelmişti hocamDönüş alanlarında kabiniçi olduğunu gördüm yapısalda açıklanan henüz denk gelmedim varsa bilemiyorum
Mülakata ne zaman girdin ve mail ne zaman geldi sakıncası yoksa söyler misin?benim yapısaldan olumlu dönüş gelmişti hocam
14 Haziranda mülakata girdim 15 Temmuzda mail geldiMülakata ne zaman girdin ve mail ne zaman geldi sakıncası yoksa söyler misin?
Ben daha 7 temmuzda mülakata girdim ağustos ortası desek eli kulağındadır inşallah14 Haziranda mülakata girdim 15 Temmuzda mail geldi