Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhaba, E-Nabızdan gözüken muayene ve reçeteleri gizleyen var mı? Gizlense de görünüyor diye bir şey okudum. Doktoruma baktırdım gizlediklerim görünmüyordu. Çok didik inceliyorlar mı? Yardımcı olursanız sevinirim. @indigo11
Merhaba, E-Nabızdan gözüken muayene ve reçeteleri gizleyen var mı? Gizlense de görünüyor diye bir şey okudum. Doktoruma baktırdım gizlediklerim görünmüyordu. Çok didik inceliyorlar mı? Yardımcı olursanız sevinirim. @indigo11
THY tarafında Kabin ve Kokpit alımlarında e-nabızınızda gizli bir tanı varsa direkt eleniyorsunuz. Teknik tarafında da muhtemelen aynı prosedür geçerlidir.
E-nabızınızda gizli veri olup olmadığını öğrenmek için il sağlık müdürlüğüne danışmanız gerekiyor.
THY tarafında Kabin ve Kokpit alımlarında e-nabızınızda gizli bir tanı varsa direkt eleniyorsunuz. Teknik tarafında da muhtemelen aynı prosedür geçerlidir.
E-nabızınızda gizli veri olup olmadığını öğrenmek için il sağlık müdürlüğüne danışmanız gerekiyor.
Bu riski almaya değer mi bilmiyorum, normal reçete ilaç kullanıyorum. Gizlemesem bu sefer ona takılacaklarını düşünüyorum. O yüzden ne yapacağımı bilemedim.
Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.
Değerli Üyelerimiz, Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç
olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.