Semirg

Üye
19 Ara 2024
21
0
30
Arkadaşlar mülakata girdikten sonra hergün maili ve burayı takip ediyorum hala bi dönüş almadım size dönüs yaptilarmı veya dönüş yaparlarmı

Hayırlı günler kardeşim sürekli orayı düşünme ilk birkaç hafta bende çok kafama takmıştım ya mülakatı geçemedik yada personel ihtiyaçı doğarsa diye yedekte bekletiyorlar normal yaşantına devam et olursa güzel olur olmadı can sağlığı de geç uçunda ölüm yok ya eğer iş arıyorsan tss ye baş vurduğuna göre bilgine ve tecrübene güveniyorsun demektir başka işlerde kariyerini devam ettir 😉

Fikriniz için teşekkür ederim şu anlık bel bağlamadım ama olursa çok güzel olacağını düşünüyorum bu yuzden heyecanliyim hayirli günler
Hayırlı günler kardeşim sürekli orayı düşünme ilk birkaç hafta bende çok kafama takmıştım ya mülakatı geçemedik yada personel ihtiyaçı doğarsa diye yedekte bekletiyorlar normal yaşantına devam et olursa güzel olur olmadı can sağlığı de geç uçunda ölüm yok ya eğer iş arıyorsan tss ye baş vurduğuna göre bilgine ve tecrübene güveniyorsun demektir başka işlerde kariyerini devam ettir 😉

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.