Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhaba kardeşim bende 11 aralıkta girdim henüz olumlu ya da olumsuz mesaj gelmedi teknik işletim görevlisi de mülakata girip olumlu ya da olumsuz dönüş alan varsa burdan yazabilirse bizde akıbetimizi takip etmiş oluruz
Merhaba kardeşim bende 11 aralıkta girdim henüz olumlu ya da olumsuz mesaj gelmedi teknik işletim görevlisi de mülakata girip olumlu ya da olumsuz dönüş alan varsa burdan yazabilirse bizde akıbetimizi takip etmiş oluruz
Bana olumlu olumsuz mesaj gelmedi mülakattan sonra ama normalde atanan değerelendiremeleleer görünüyordu suan atanmış değerlendirme bulunamadı yazıyor bu şekilde değişen varmı acaba
Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.
Değerli Üyelerimiz, Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç
olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.