THYTEKNİK Teknik Destek Personeli İlk Davet

• Konbuyu başlatan mechanic
  • Başlangıç tarihi
M

mechanic

HavaPersonel.Com
Arkadaşlar 19 ocakta teknik destek personeli ilanına başvurdum takribi 3 4 ay olmuş ve hala ingilizce ve genel yetenek sınavı için mail almadım. Benden 1 hafta sonra başvuran arkadaş 2 hafa içinde almıştı. İnsan kaynakları bunun normal olduğunu rastgele çağrıldığını söyledi ancak ocakta başvuranlar bile çağırıp bitmişken nerdeyse bir sorun olup olmadığını sorguluyorum. Bu kadar erken başvurup hala davet almayan var mı?
Üniversite öğrenimim sırasında mülakat tecrübesi için geçen yaz olan ilana girip tüm süreçleri geçmiştim daha önce başvuranlar sona mı bırakılıyor anlamadım.

O

ozkarakasogluu

HavaPersonel.Com
Şubatta başvurdum hala bekliyorum, geçtiğimiz pazar günü şubatta başvuranlardan çağırmışlar
Geçen yaz ilana girdiğin süreçler hakkında bilgi verir misin

M

mechanic

HavaPersonel.Com
Şubatta başvurdum hala bekliyorum, geçtiğimiz pazar günü şubatta başvuranlardan çağırmışlar
Geçen yaz ilana girdiğin süreçler hakkında bilgi verir misin
Yapısal ve kabinçi teknik destek ilanıydı. İlk olarak floryada yerinde bilgisayar üzerinden ingilizce ve genel yetenek testine girdim.1 ay içinde sabiha gökçende mülakat daveti geldi. Burda önce bir teknik yetkiliyle görüşme oluyor matkap teknik resim araç gereç tanıma gibi işlemler yapılıyor. Sonrasında kurul mülakatına giriyorsunuz. Burda ingilizce çeviri yapmanız istenebiliyor kağıt üzerinden. Teknik sorular soruluyor genel mülakat yapılıyor tanışma vs sonra haber bekliyorsunuz. Olumluysa iş teklifi alırsınız değilse 1 ay içinde ret.

U

Uzaylı

HavaPersonel.Com
Yapısal ve kabinçi teknik destek ilanıydı. İlk olarak floryada yerinde bilgisayar üzerinden ingilizce ve genel yetenek testine girdim.1 ay içinde sabiha gökçende mülakat daveti geldi. Burda önce bir teknik yetkiliyle görüşme oluyor matkap teknik resim araç gereç tanıma gibi işlemler yapılıyor. Sonrasında kurul mülakatına giriyorsunuz. Burda ingilizce çeviri yapmanız istenebiliyor kağıt üzerinden. Teknik sorular soruluyor genel mülakat yapılıyor tanışma vs sonra haber bekliyorsunuz. Olumluysa iş teklifi alırsınız değilse 1 ay içinde ret.
Teknik sorular neydi acaba cevaplarsanız çok sevinirim.

O

ozkarakasogluu

HavaPersonel.Com
Var mı ya son iki gün içinde mail alan

Konuyu okuyanlar;