THYTEKNİK Teknik Destek Personeli İlanı Hk..

• Konbuyu başlatan Fiko
  • Başlangıç tarihi
F

Fiko

HavaPersonel.Com
Arkadaşlar merhabalar teknik destek personeli ilanı için insan kaynakları ve birim mülakatına gireceğim. Daha önce giren arkadaşlarımız tecrübelerinizi paylaşabilir misiniz ?

Y

yemreak

HavaPersonel.Com
Hangi tarihte başvuru yaptınız

F

Fiko

HavaPersonel.Com
Hangi tarihte başvuru yaptınız
İlana ocakta başvurdum. Genel yetenek ve ingilizce testine 9 martta girdim. Mülakat için mailde nisan mayıs aylarında davet ediliyor olacaksınız yazıyordu ama davet maili daha yeni bu hafta geldi. Haftaya çağırıyorlar mülakat için..

H

hesher

HavaPersonel.Com
Sizin mülakat daveti bayağı bir geç gelmiş
Ben Ocakta başvurdum 9 Haziranda sınava girdim 28 ağustosta mülakata girdim
Mülakat konusunda şöyle diyebilirim el aletleri konusunda bilginizi test ediyorlar çok zor birşey yok
İK da ise muhabbet havasında geçiyor şuan ki işiniz önceki deneyimler vs
Rahat olun gerisi kolay başarılar dilerim

F

Fiko

HavaPersonel.Com
Mülakat konusunda şöyle diyebilirim el aletleri konusunda bilginizi test ediyorlar çok zor birşey yok
teşekkür ederim

Y

yemreak

HavaPersonel.Com
İlana ocakta başvurdum. Genel yetenek ve ingilizce testine 9 martta girdim. Mülakat için mailde nisan mayıs aylarında davet ediliyor olacaksınız yazıyordu ama davet maili daha yeni bu hafta geldi. Haftaya çağırıyorlar mülakat için..
Hocam gy gi sınavlarınız nasıl geçmişti? Tahmini kaç net yaptınız ortalama

F

Fiko

HavaPersonel.Com
Hocam gy gi sınavlarınız nasıl geçmişti? Tahmini kaç net yaptınız ortalama
Genel yetenek orta diyebilirim. Zeka soruları, aritmetik dizilim vs. ingilizce a2-b1 arası ingilizcen a2-b1 arasıysa geçersin . Kusura bakma benim süreç çok uzun sürdü testlerin içeriğini fazla hatırlamıyorum .. Sana başarılar dilerim arkadaşım inşallah herşey gönlünce olur...

O

Osman144

HavaPersonel.Com
Merhaba dönüş yapıldı mı acaba sizin mülakata

Y

yemreak

HavaPersonel.Com
Hayır dönüş olmadı maalesef
hocam bir şey sorabilir miyim bu gy ve gi değerlendirmesi neye göre yapılıyor bilginiz var mı benim başvurduğum ilanda a1 min istenildiği yazıyor da şimdi 5 doğrı yapanda a1 sayılıyor 10 doğru yapanda

H

hesher

HavaPersonel.Com
hocam bir şey sorabilir miyim bu gy ve gi değerlendirmesi neye göre yapılıyor bilginiz var mı benim başvurduğum ilanda a1 min istenildiği yazıyor da şimdi 5 doğrı yapanda a1 sayılıyor 10 doğru yapanda
Açıkçası bilmiyorum , benim tahminim belli bir baraj var ve aşan herkes davet ediliyor yani puantaj yok
Ki bence yazılı sınavlar kolaydı aşırı zor sorular ile boğmuyordu toplamda 25-30 dkde bitirmiştim

Y

yemreak

HavaPersonel.Com
Açıkçası bilmiyorum , benim tahminim belli bir baraj var ve aşan herkes davet ediliyor yani puantaj yok
Ki bence yazılı sınavlar kolaydı aşırı zor sorular ile boğmuyordu toplamda 25-30 dkde bitirmiştim
Ben gy de 25 soruda 22-23 yaptığımı düşünüyorum ama ingilizce pek iyi geçmedi zaten ilanda minimum a1 istenildiği yazıyor ama sorular genel olarak a2-b1 gibi çıktı

H

hesher

HavaPersonel.Com
Ben gy de 25 soruda 22-23 yaptığımı düşünüyorum ama ingilizce pek iyi geçmedi zaten ilanda minimum a1 istenildiği yazıyor ama sorular genel olarak a2-b1 gibi çıktı
Bence çok takılmayın ama şu da var mülakat maili çok geç geliyor o sürede ingilizce okuma çalışın mülakatta ne kadar rahat olursanız o kadar iyi

Y

yemreak

HavaPersonel.Com
Bence çok takılmayın ama şu da var mülakat maili çok geç geliyor o sürede ingilizce okuma çalışın mülakatta ne kadar rahat olursanız o kadar iyi
Valla şu sınavdan bir olumlu alsak hayırlısıyla 😅

Konuyu okuyanlar;