Uzaylı

Üye
5 Mar 2024
83
6
0
Merhaba arkadaşlar thy teknik destek personeli birim mülakatına çağırıldım daha önce giren ya da bilgisi olan arkadaşlar nasıl bir mülakat olacağını anlatabilirseniz çok sevinirim.

• Like
Tepkiler: Doguhan
Merhaba arkadaşlar thy teknik destek personeli birim mülakatına çağırıldım daha önce giren ya da bilgisi olan arkadaşlar nasıl bir mülakat olacağını anlatabilirseniz çok sevinirim.
Siz sınava gireli çok oldu galiba ne zaman mail geldi biz cumartesi günü sınava girdik.

daha önce girmedim ama bildiğim kadarıyla ölçüm aletlerini soruyorlar kumpas mikrometre torkmetre vs. bir sac verip onunla ölçüm yapıyorsunuz ve matkap ile sacı deldiriyorlar tutuşuna bakmak içindir muhtemelen birde matkap ucunu matkaba takıp çıkartmayı öğrenmeni tavsiye ederim ek olarak eğe ile sacını törpülemenide isteyebiliyorlarmış ama dediğim gibi bunlar sadece diğer kişilerden duyduğum bilgiler.

daha önce girmedim ama bildiğim kadarıyla ölçüm aletlerini soruyorlar kumpas mikrometre torkmetre vs. bir sac verip onunla ölçüm yapıyorsunuz ve matkap ile sacı deldiriyorlar tutuşuna bakmak içindir muhtemelen birde matkap ucunu matkaba takıp çıkartmayı öğrenmeni tavsiye ederim ek olarak eğe ile sacını törpülemenide isteyebiliyorlarmış ama dediğim gibi bunlar sadece diğer kişilerden duyduğum bilgiler.

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.