THY Teknik Destek Personel Alımı Sınav

xexcxe

HavaPersonel.Com
merhaba arkadaşlar thy’den mail geldi bugün teknik destek personel alımına başvurmuştum cumartesi genel yetenek ve ing sınavına çağırdılar, ing sınavının seviyesi nasıl oluyor bilen var mı yardımcı olursanız cok sevinirim

mechanic

HavaPersonel.Com
merhaba arkadaşlar thy’den mail geldi bugün teknik destek personel alımına başvurmuştum cumartesi genel yetenek ve ing sınavına çağırdılar, ing sınavının seviyesi nasıl oluyor bilen var mı yardımcı olursanız cok sevinirim
Hocam ne zaman başvurmuştunuz

ozkarakasogluu

HavaPersonel.Com
Mesleki İngilizce oluyor a2 seviyesinde sayfada thy İngilizce çıkmış sorular yazınca örnekler çıkıyor orda takip edebilirsin mail dün saat kaç gibi geldi acaba ?

Ü

Üye silindi 4212

Mail saat kaç gibi geldi

emre1371

HavaPersonel.Com
Merhaba arkadaşlar, kabin memurluğunda e nabıza bakıyor doktorlar. Peki Teknik Destek Personelinde bakıyor mu, bilgisi olan var mıdır ?

admin

Admin
Moderatör
bakar hocam

bi inceleme olmaz mı hocam ilaç kullanımına veya geçmiş tanılara dair
Teknik destek için zorunlu işbaşı sağlık tetkikleri geçerli olur. O da akciğer grafisi, solunum testi, kan sayımı, açlık şekeri, işitme testi, ekg, idrar tahlili vs..

Neworld

HavaPersonel.Com
Teknik destek için zorunlu işbaşı sağlık tetkikleri geçerli olur. O da akciğer grafisi, solunum testi, kan sayımı, açlık şekeri, işitme testi, ekg, idrar tahlili vs..
Hocam kaç kişinin içine su serptiniz bir bilseniz 😂

Konuyu okuyanlar;