xexcxe

Üye
7 May 2024
9
0
0
merhaba arkadaşlar thy’den mail geldi bugün teknik destek personel alımına başvurmuştum cumartesi genel yetenek ve ing sınavına çağırdılar, ing sınavının seviyesi nasıl oluyor bilen var mı yardımcı olursanız cok sevinirim

merhaba arkadaşlar thy’den mail geldi bugün teknik destek personel alımına başvurmuştum cumartesi genel yetenek ve ing sınavına çağırdılar, ing sınavının seviyesi nasıl oluyor bilen var mı yardımcı olursanız cok sevinirim
Hocam ne zaman başvurmuştunuz

Mesleki İngilizce oluyor a2 seviyesinde sayfada thy İngilizce çıkmış sorular yazınca örnekler çıkıyor orda takip edebilirsin mail dün saat kaç gibi geldi acaba ?

Mail saat kaç gibi geldi

Merhaba arkadaşlar, kabin memurluğunda e nabıza bakıyor doktorlar. Peki Teknik Destek Personelinde bakıyor mu, bilgisi olan var mıdır ?

bakar hocam

bi inceleme olmaz mı hocam ilaç kullanımına veya geçmiş tanılara dair
Teknik destek için zorunlu işbaşı sağlık tetkikleri geçerli olur. O da akciğer grafisi, solunum testi, kan sayımı, açlık şekeri, işitme testi, ekg, idrar tahlili vs..

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.