THYTEKNİK Tekni̇k Destek Personeli̇ Mülakat Sonucu

• Konbuyu başlatan kaandgn
  • Başlangıç tarihi
K

kaandgn

HavaPersonel.Com
Merhaba,
Ben 2 mayısta birim ve insan kaynakları mülakatına girdim ve mülakatta 1 ile 1.5 ay içerisinde mail geleceği bilgisi verildi ama neredeyse 2 ay olmasına rağmen herhangi bir bilgilendirme yapılmadı benim gibi bu durumu yaşayan arkadaşlar var mı?

Teşekkürler

A

Aviation-737

HavaPersonel.Com
Ben de 3 mayısta girdim ve aynı şekilde en geç 1.5 ay içerisinde geri dönüş yapacaklarını belirtmişlerdi fakat hiç bir gelişme yok. İnsan kaynaklarına ulaşmaya çalıştım fakat ulaşamadım.

K

kaandgn

HavaPersonel.Com
Ben de 3 mayısta girdim ve aynı şekilde en geç 1.5 ay içerisinde geri dönüş yapacaklarını belirtmişlerdi fakat hiç bir gelişme yok. İnsan kaynaklarına ulaşmaya çalıştım fakat ulaşamadım.
Hangi numarayı aradınız acaba

K

kaandgn

HavaPersonel.Com
Şimdi insan kaynaklarıyla konuştum mail adresine mail at dediler bakalım dönüş olacak mı

K

kaandgn

HavaPersonel.Com
Merhaba bana şimdi mail geldi sizde bir gelişme var mı
Ben de 3 mayısta girdim ve aynı şekilde en geç 1.5 ay içerisinde geri dönüş yapacaklarını belirtmişlerdi fakat hiç bir gelişme yok. İnsan kaynaklarına ulaşmaya çalıştım fakat ulaşamadım

K

kaandgn

HavaPersonel.Com
Yok hocam olumlu mu geldi ? Hangi adrese mail attınız paylaşır mısınız?
teknikkariyer@thy.com bu mail adresine bu mesajı yazdım sonra 4-5 saat sonra mail geldi otomatik sende yolla istersen

Merhaba,

02.05.2024 tarihinde girdiğim birim ve insan kaynakları mülakatında sonuçla ilgili 1 veya 1.5 ay içerisinde mail geleceği söylenmişti fakat bu süreyi geçmesine rağmen hala mail gelmemiştir.
Mail içerisinde yazan 71311 dahili numarasını aradığımda buraya mail atmam söylendi konu hakkında bilgi alabilir miyim?

Teşekkür ederim iyi çalışmalar dilerim.

A

Aviation-737

HavaPersonel.Com
Sonucunuz ne oldu hocam?

A

Aviation-737

HavaPersonel.Com
Hayırlısı bakalım. Bilgilendirme için teşekkür ederim.

A

Aviation-737

HavaPersonel.Com
Süreç nasıl ilerleyecekmiş bilgi verdiler mi?

K

kaandgn

HavaPersonel.Com
Süreç nasıl ilerleyecekmiş bilgi verdiler mi?
Önce teklifi kabul ve evraklar için mail atıcam ondan sonra sağlık kurulundan sağlık raporunu atıcam hepsi onaylanınca fiziki olarak teslim edicem sonrada eğitim başlayacakmış

A

Aviation-737

HavaPersonel.Com
Teşekkür ederim hocam.

Y

yuko

HavaPersonel.Com
Önce teklifi kabul ve evraklar için mail atıcam ondan sonra sağlık kurulundan sağlık raporunu atıcam hepsi onaylanınca fiziki olarak teslim edicem sonrada eğitim başlayacakmış
Hocam teklif mailinde maaş vs olanaklar yazıyor mu yazıyorsa nasıl durumlar iyi mi

A

alyzc

HavaPersonel.Com
Arkadaşlar merhaba bugün olumlu dönüş olmuş. Üretim Planlama, Kontrol ve Mühendislik Başkanlığı’nda Teknik Destek Personeli olarak çıkmış bu bölüm hakkında bilgisi olan var mı. Tam olarak ne iş yapıyorlar, aynı zamanda sonraki zam dönemleri hangi tarih, yardımcı olabilir misiniz?

Konuyu okuyanlar;