Pozisyon veya İlan Adı
kabin memuru
Kategori ve Bilgi Onayı
  1. Onaylandı.
Silme ve İçerik Onayı
  1. Onaylandı.

rboz

Üye
26 Ara 2025
19
2
0
Meslek
Kabin
29 aralıkta son dalga alım yapacaklarını söylediler geçen hafta ve bu hafta çağırılan veya mail atılan oldu mu ,cvsi görüntülenipte henüz bir mail gelmeyen var mi birde

bu hafta mail geldi bana geçen haftalarda online sınava girmiştim haftaya için mülakata çağrıldım sonrasında nasıl bir süreç ilerliyor bilemiyorum ben de izmirden antalyaya gideceğim mülakat için mülakattan sonra hemen dönmeli miyim orada kalmalı mıyım diye buraya soracaktım bilgisi olan arkadaşlar varsa aydınlatabilir mi

bu hafta mail geldi bana geçen haftalarda online sınava girmiştim haftaya için mülakata çağrıldım sonrasında nasıl bir süreç ilerliyor bilemiyorum ben de izmirden antalyaya gideceğim mülakat için mülakattan sonra hemen dönmeli miyim orada kalmalı mıyım diye buraya soracaktım bilgisi olan arkadaşlar varsa aydınlatabilir mi
mülakattan sonra hemen geri dönüş yapmıyorlar

Hayırlı olsun, başvuru yaptığınız ilandaki yaş kriteri aralığını hatırlıyor musunuz? Tecrübesiz kabin memuru ilanı..

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.