Pozisyon veya İlan Adı
Kabin memurluğu
Kategori ve Bilgi Onayı
  1. Onaylandı.
Silme ve İçerik Onayı
  1. Onaylandı.
12 Şub 2026
10
1
0
Meslek
Kabin
Merhaba arkadaşlar, ajet tecrübesiz kabin memuru için başvurdum, başvuru şartlarından fazlasını yerine getiren bir cvm var. 6 yıllık toplamda hizmet sektörü deneyimi son 2 yılımı da 5 yıldızlı bir otelde resepsiyonist olarak çalışıyorum cvde olumsuz olabilecek hiç bir şey yok 28 yaşındayım boyum 189 kilom 84 ingilizcem c1 seviye, ama bugun olumsuz maili geldi asla sebebini anlamadım neyden dolayı olumsuz dönüş yaptılar çok şaşkınım... sizce ne olabilir?

Merhaba arkadaşlar, ajet tecrübesiz kabin memuru için başvurdum, başvuru şartlarından fazlasını yerine getiren bir cvm var. 6 yıllık toplamda hizmet sektörü deneyimi son 2 yılımı da 5 yıldızlı bir otelde resepsiyonist olarak çalışıyorum cvde olumsuz olabilecek hiç bir şey yok 28 yaşındayım boyum 189 kilom 84 ingilizcem c1 seviye, ama bugun olumsuz maili geldi asla sebebini anlamadım neyden dolayı olumsuz dönüş yaptılar çok şaşkınım... sizce ne olabilir?
Fazlasını yerine getiren fazla iddialı cümle olmuş, hizmet sektörü deneyimli ilanı değil ki hali mevcutda başvuran çok sayıda havacılık mezunları var

Hayır, sadece ön başvuru yapmıştım. Mülakata bile çağrılmadım, garibime giden de o oldu…
Ön başvurudan sonra sınav daveti almamak garip ama hizmet sektörü tecrübeniz hiçbir şey ifade etmiyor ve eğitimi daha kolay tamamlamanız bekleniyor şeklinde görüşleri var aynısı sivil havacılık mezunları içinde geçerli ben hem sivil hava mezunu hem hizmet sektörü tecrübelisiyim yani kısacası boş

• Like
Tepkiler: batuhanakmann

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
    Değerli Üyelerimiz,
    Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.