TunaKaan

Üye
19 Ocak 2025
13
7
0
Evet arkadaşlar yaklaşık 1 yıl süren bir süreç sonunda birçoğumuz süreç durduruldu fakat mülakatı geçtiniz ve mülakat sonucu 1 yıl geçerli gibi ucu çok açık bir mail aldık. 1 yılın ardından, bir sonraki alımı da beklememiz isteniyor sanırsam yani yaklaşık 1.5 yıl gibi bir süre. Peki bu 1 yıl geçerli denilen süre, ilanın yayınlanma yani 2024 Mart ayından itibaren mi yoksa alımların durdurulma tarihinden itibaren olup olmadığını bilen var mı? Eğer 2024 Mart'tan itibaren 1 yıl ise, bu Mart alım olmadığı taktirde sürece baştan başlayacağız ve bunun olup olmayacağı daha belli değil. Mail attım ve dönüş bekliyorum ama kesin bilgisi olan varsa yazabilirse çok iyi olur. Önümüzü görüp ona göre hareket edebiliriz.

Evet arkadaşlar yaklaşık 1 yıl süren bir süreç sonunda birçoğumuz süreç durduruldu fakat mülakatı geçtiniz ve mülakat sonucu 1 yıl geçerli gibi ucu çok açık bir mail aldık. 1 yılın ardından, bir sonraki alımı da beklememiz isteniyor sanırsam yani yaklaşık 1.5 yıl gibi bir süre. Peki bu 1 yıl geçerli denilen süre, ilanın yayınlanma yani 2024 Mart ayından itibaren mi yoksa alımların durdurulma tarihinden itibaren olup olmadığını bilen var mı? Eğer 2024 Mart'tan itibaren 1 yıl ise, bu Mart alım olmadığı taktirde sürece baştan başlayacağız ve bunun olup olmayacağı daha belli değil. Mail attım ve dönüş bekliyorum ama kesin bilgisi olan varsa yazabilirse çok iyi olur. Önümüzü görüp ona göre hareket edebiliriz.
İlan 3 Mayıs 2024 Cuma günü yayınlanmıştı ve 29 Mayıs Çarşamba günü kapanmıştı, benim yeni alım ile ilgili tahminim 2026 yılının Ağustos veya Eylül ayında Kadın - Erkek karışık olacak şekilde yeni bir ilan gelebilir

İlan 3 Mayıs 2024 Cuma günü yayınlanmıştı ve 29 Mayıs Çarşamba günü kapanmıştı, benim yeni alım ile ilgili tahminim 2026 yılının Ağustos veya Eylül ayında Kadın - Erkek karışık olacak şekilde yeni bir ilan gelebilir
Evet, benim merak ettiğim 1 yıl geçerli olan mülakat sonucu hangi tarihten itibaren 1 yıl olarak sayılıyor ve ne zaman bitecek. Bütün süreç iptal olduysa onu da belirtmiyorlar maalesef, bilen varsa yazsın diye sordum.

1 yıl geçerlilik mülakat yani boy kilo ingilizceye girdiğiniz günden itibaren geçerli sayılıyor

Mülakat tarihinizden itibaren 1 yıl şeklinde diye düşünebilirsiniz. Ben 5 Mart 2025’te girmiştim 5 Mart 2026’ya kadar geçerli gibi. Ayrıca en son gelen sık sorulan sorular mailinde 3 ila 9 ay arasında bir bilgilendirme yapılması öngörülüyor. Şahsen ağustos-eylül gibi bizi çağıracaklarını düşünüyorum.

Evet son yapılan sıkça sorulan sorular bilgilendirme mailinde tarafımıza 3 ila 9 ay içerisinde dönüş yapılacağı yazıyordu. Bence önümüzdeki bu süre zarfında yeni ilan açmadan önce havuzda topladıkları kişileri sırayla çağırmaya başlayacaklar. Çünkü işten ayrılanlar, emekli olanlar ve THY bünyesine sürekli yeni katılan uçaklar var. Tarafımıza mülakatınız olumsuz sonuçlanmıştır diye mail gönderip alımları tamamen durdurup bir sonraki ilan açıldığında ona başvurmamızı da isteyebilirlerdi. Alımlar bir süre durdurulmuştur mailini alan kişilerin süreçlerinin aslında olumlu sonuçlandığını zaten belirttiler. Belliki bizleri bir havuzda topladılar ve önümüzdeki dönemde sırayla çağıracaklar ve oluşacak açıkları da kapatacaklar. Hakkımızda hayırlısı olsun. Umarım en kısa sürede belirttikleri gibi çağırmaya başlarlar.

• Like
Tepkiler: Üye silindi 11231

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.