Pozisyon veya İlan Adı
Tecrübesiz Kabin Memuru

Cano

Üye
21 Eyl 2025
74
44
5
Meslek
Kabin
Merhaba arkadaşlar, 10 gün önce açılan Pegasus’un Tecrübesiz Kabin Memuru ilanına başvurdum. TOEFL min 84 ya da IELTS min 6 istendiği yazıyor anladığım kadarıyla Pegasus, THY gibi kendi sınavını yapmıyor. Bu belgeyi ne zaman kadar temin etmemiz gerekiyor bilgisi olan var mı?
Ayrıca özgeçmiş ve bilgilerimizi girdiğimiz sistem olan Peoplise’e giriş yapamıyorum. Benzer sorunu yaşayanlar var mı? Sizce sebebi ne olabilir?

Merhaba arkadaşlar, 10 gün önce açılan Pegasus’un Tecrübesiz Kabin Memuru ilanına başvurdum. TOEFL min 84 ya da IELTS min 6 istendiği yazıyor anladığım kadarıyla Pegasus, THY gibi kendi sınavını yapmıyor. Bu belgeyi ne zaman kadar temin etmemiz gerekiyor bilgisi olan var mı?
Ayrıca özgeçmiş ve bilgilerimizi girdiğimiz sistem olan Peoplise’e giriş yapamıyorum. Benzer sorunu yaşayanlar var mı? Sizce sebebi ne olabilir?
İlana başvurduğunuzda ilgili gereklilikleri karşılamanız gerekiyor. Peoplise konusunda fikrim yok, ilerleyen günlerde tekrar deneyin. Bazen genel olarak hata olabiliyor, Peoplise'de.

• Like
Tepkiler: Cano
İlana başvurduğunuzda ilgili gereklilikleri karşılamanız gerekiyor. Peoplise konusunda fikrim yok, ilerleyen günlerde tekrar deneyin. Bazen genel olarak hata olabiliyor, Peoplise'de.
Sanırım bazı ilanlarda böyle
Sanırım bu talep ilandan ilana değişiyor, bazı ilanlarda sadece kendileri sınav yapıyorlar

• Like
Tepkiler: gunes
Sanırım bazı ilanlarda böyle

Sanırım bu talep ilandan ilana değişiyor, bazı ilanlarda sadece kendileri sınav yapıyorlar
Her halükarda kendi Genel Yetenek ve İngilizce sınavını yapıyor, Pegasus. Tecrübesiz Kabin Memurluğuyla alakalı kurul mülakatına kadar ulaşan birkaç üyemiz forumda deneyimlerini aktardılar. Pegasus forumunda manuel arama yapıp konuları inceleyerek deneyimlerini okuyabilirsiniz.

Her halükarda kendi Genel Yetenek ve İngilizce sınavını yapıyor, Pegasus. Tecrübesiz Kabin Memurluğuyla alakalı kurul mülakatına kadar ulaşan birkaç üyemiz forumda deneyimlerini aktardılar. Pegasus forumunda manuel arama yapıp konuları inceleyerek deneyimlerini okuyabilirsiniz.
Teşekkür ederim, az önce bir mail aldım Pegasus İşe Alım’dan:

Merhaba Değerli Adayımız,

IELTS ya da TOEFL şartımız bulunmamaktadır, olması durumunda değerlendirilmektedir.

Başvuracak arkadaşların bilgisi olsun

• Like
Tepkiler: tokito ve gunes
Online İngilizce Sınavında neler soruluyor , kaç soru soruluyor ? Online Video Mülakat ingilizce mi , bu mülakatta neler soruluyor ve kaç soru soruluyor ?

İngilizce ve genel yetenek ile ilgili neler soruluyor ve soruldu ? İstanbul'a mı çağrılıyorsunuz ? Sürecin bu kısmına başvurudan ne kadar süre sonra aday çağrılıyor ? Boy kilo ölçümü ve ingilizce-genel yetenek hepsini 1 günde mi yapıyorlar ? Alım sürecinde online olan bir aşama var mı ? Aday her aşama için İstanbul'a mı çağrılıyor ? Her aşamanın açıklanması ne kadar sürüyor ?

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.