Pozisyon veya İlan Adı
Kabin memuru
7 Eki 2025
4
0
0
Meslek
Kabin
Arkadaşlar merhaba, referans iletmiştim ben aradılar da hatta. O aşamadan sonra peoplise içinde referans kontrol yazıyordu. Şimdi tekrar referans istek yazıyor. Bu neyden kaynaklı bilen var mı acaba? Olumsuz bir durum mudur?

Arkadaşlar merhaba, referans iletmiştim ben aradılar da hatta. O aşamadan sonra peoplise içinde referans kontrol yazıyordu. Şimdi tekrar referans istek yazıyor. Bu neyden kaynaklı bilen var mı acaba? Olumsuz bir durum mudur?
merhaba sanmıyorum muhtemelen adres sağlık maili falan gelcektir öyle değişmiştir sıkıntı yok referanstan olumsuz almanız mümkün değil 😂

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.